ΑΕΚ Μεταγραφές: Σε ποια αγορά ψάχνει τον στόπερ που θέλει

ΑΕΚ Μεταγραφες: Σε ποια αγορά ψάχνει τον στόπερ που θέλει

Η ΑΕΚ θέλει να προσθέσει στο ρόστερ της έναν κεντρικό αμυντικό κι έχει κάνει διάφορες κινήσεις.

Η ΑΕΚ παραμένει στην μεταγραφική αγορά αφού θέλει να βάλει στο ρόστερ της έναν ακόμα κεντρικό αμυντικό.

Το έψαξε έντονα την Δευτέρα η ΑΕΚ, ώστε να προλάβει την προθεσμία και να δηλώσει τον κεντρικό αμυντικό στην ευρωπαϊκή της λίστα. Κάτι που ήθελε και ο Ματίας Αλμέιδα. Αλλά οι προσπάθειες δεν ευοδόθηκαν.

Στην παρούσα φάση στο ρόστερ είναι τρεις κεντρικοί αμυντικοί. Οι Βίντα, Μουκουντί και ο Μήτογλου. Ο Μουκουντί είναι διεθνής με το Καμερούν και τον Δεκέμβριο ίσως απουσιάσει αν κληθεί στην αποστολή για το Κόπα Άφρικα.

Παράλληλα η συμμετοχή της στους ομίλους του Europa League φέρνει και αυξημένες αγωνιστικές υποχρεώσεις. Θα παίζει Πέμπττη – Κυριακή αρκετές εβδομάδες. Κάτι που είναι επίφοβο για τραυματισμούς.

Σε κάθε περίπτωση η Ένωση έχει ανάγκη από έναν ακόμα στόπερ. Και παραμένει στην αγορά για την απόκτηση του. Πληροφορίες αναφέρουν πως η ΑΕΚ ψάχνει στην αγορά της Ολλανδίας αλλά και της Σκανδιναβίας. Έχει εντοπίσει τρεις καλές περιπτώσεις και κάνει τις επαφές της.

Παράλληλα εξετάζει και τις προτάσεις που της έχουν γίνει από μάνατζερ με τους οποίους έχει πολύ καλή συνεργασία. Δεν αποκλείεται έως την Παρασκευή να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις αναφορικά με τον κεντρικό αμυντικό που θέλει.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News