ΤΑΪΛΕΡ ΝΤΟΡΣΕΪ: «Ευλογημένος που θα αγωνιστώ στον Ολυμπιακό»

Στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο οποίος αφού περάσει τους καθιερωμένους ιατρικούς ελέγχους θα ταξιδέψει στο Πράβετς της Βουλγαρίας για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία. * Οι πρώτες του δηλώσεις στα «ερυθρόλευκα».

Το νέο σπουδαίο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης (24/08) στη χώρα μας για να προβάρει τα «ερυθρόλευκα».

Ο 25χρονος ομογενής γκαρντ ταξίδεψε με απευθείας πτήση από την Ατλάντα των ΗΠΑ και αφίχθη στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» λίγο μετά τις 10:00.

Το πρόγραμμα για τον άρτι αφιχθέντα περιφερειακό περιλαμβάνει τη διενέργεια των καθιερωμένων ιατρικών εξετάσεων το απόγευμα της Τρίτης (24/08) και ξεκούραση προκειμένου την Τετάρτη (25/08) να μπει… φρέσκος στο αεροπλάνο με προορισμό τη Βουλγαρία, όπου και ακολούθως θα ενσωματωθεί στην υπόλοιπη ομάδα που βρίσκεται στο Πράβετς για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε τα εξής:

Για τα πρώτα του συναισθήματα: «Νιώθω ευλογημένος που επιτέλους θα παίξω στην Ελλάδα, είμαι ενθουσιασμένος για τη νέα σελίδα που ανοίγεται στην καριέρα μου. Δούλευα όλο το καλοκαίρι μόνος μου και πλέον ανυπομονώ να γνωρίσω όλα τα μέλη της ομάδας και να ξεκινήσουμε μαζί τη δουλειά».

Για το ρόστερ του Ολυμπιακού: «Είμαι ενθουσιασμένος για την ομάδα που έχει χτιστεί, έχουμε ταλέντο. Έχουμε πολλά κομμάτια του παιχνιδιού που θέλουμε να συνδέσουμε για να γίνουμε ένα ενιαίο σύνολο. Περιμένω να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές για να αρχίσουμε τις προπονήσεις».

Για τις προσδοκίες που έχει τόσο σε προσωπικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο: «Αυτό που με ενδιαφέρει είναι μόνο η νίκη. Πέρυσι ούτε εγώ (στη Μακάμπι) ούτε ο Ολυμπιακός καταφέραμε να προκριθούμε στα Playoffs. Ο στόχος μας είναι να κερδίζουμε, αλλά θα ξεκινήσουμε βήμα-βήμα και σταδιακά θα φτάσουμε στο στόχο μας. Έχουμε μπροστά μας τους αγώνες του Σεπτεμβρίου για να προετοιμαστούμε κατάλληλα ενόψει της εκκίνησης της σεζόν στην EuroLeague».

Για τον λόγο που επέλεξε να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό: «Η Ελλάδα είναι το δεύτερό μου σπίτι, ήταν μία εξαιρετική ευκαιρία για μένα και είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω στον Ολυμπιακό».

Για το τι πιστεύει ότι θα δώσει στην ομάδα για να πετύχει τους στόχους της: «Δουλεύω κάθε καλοκαίρι, προσπαθώ να βελτιώνομαι χρόνο με το χρόνο και να βάζω περισσότερα στοιχεία στο παιχνίδι μου. Αυτό έκανα και φέτος και θέλω να ωριμάσω ακόμα περισσότερο και να προσθέσω στοιχεία στο παιχνίδι μου που θα βοηθήσουν και την ομάδα».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News