Στοίχημα: Οι προτάσεις του Αλ. Χρηστάκου - Δυνατοί άσοι στην Σεγούντα Ντιβιζιόν
Μια δυάδα από την Β’ Ισπανίας είναι η βάση μας για στοίχημα σήμερα Σάββατο (9/9).
Το στοίχημα έχει πολλές επιλογές και σήμερα Σάββατο (9/9). Το πρωτάθλημα της Β’ Ισπανίας έχει καλές ευκαιρίες και θα αποτελέσει την βάση μιας δυάδας με μεγάλες αποδόσεις.
Το πρώτο ματς είναι το Τενερίφη – Αλμπαθέτε. Οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει εντυπωσιακά την σεζόν με τρεις νίκες στα 4 παιχνίδια τους.
Η νησιωτική ομάδα έχει ένα από τα πλέον δυνατά ρόστερ της κατηγορίας. Ακόμα χαρακτηριστικό, στο ξεκίνημα, είναι πως δεν δέχεται εύκολα γκολ.
Η Αλμπαθέτε από την άλλη δεν έχει βρει σταθερό ρυθμό. Είναι μια ομάδα με καλές προδιαγραφές, αλλά ακόμα έχει θέματα τα οποία αφορούν και την άμυνα της. Δέχθηκε γκολ στα 3 από τα 4 παιχνίδια της.
Η άλλη αναμέτρηση είναι το Λεγανές – Ουέσκα. Οι γηπεδούχοι έχουν δείξει πολύ καλά στοιχεία μετρώντας τρεις σερί νίκες. Η μοναδική ήττα ήρθε στην πρεμιέρα της.
Η Λεγανές είναι από τις δυνατές ομάδες της κατηγορίας και από αυτές που θα μπορούν να στοχεύσουν στην άνοδο. Στην παρούσα φάση έχει και το μομέντουμ έναντι της Ουέσκα που ξεκίνησε δείχνοντας κενά.
Αγνοεί τη νίκη στα 4 παιχνιδια της αν κι έχει δείξει πως έχει λύσεις για να παρουσιάσει κάτι καλύτερη. Στην παρούσα φάση όμως ο αντίπαλος παρουσιάζεται πιο δυνατός.
Η ΠΡΟΤΑΣΗ
22:00 ΤΕΝΕΡΙΦΗ – ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ 1 2.10
22:00 ΛΕΓΑΝΕΣ – ΟΥΕΣΚΑ 1 2.20
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Η Σταυρούλα Αντωνάκου στο νέο Δ.Σ. του Ερασιτέχνη
- Ολυμπιακός: Με 2/2... περνάει! - Τι ισχύει αν τερματίσει με 9 βαθμούς
- ΕΟΕ: H Eλληνική Ολυμπιακή Επιτροπή βραβεύτηκε για τις δράσεις περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης
- Επικός Ροντινέι: «Πωπω Παναγιά μου, πολύ κρύο ρε!»
- ΕΟΕ: Το ευχαριστώ της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής στους συντελεστές των Τελετών της Ολυμπιακής Φλόγας
