Ολυμπιακός: Το post του Κώστα Καραπαπά για τη μεταγραφολογία

Κώστας Καραπαπάς
eurokinissi

Ο δ’ αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, σήμανε με κάθε επισημότητα λήξη στο μεταγραφικό παζάρι για τους Πειραιώτες τονίζοντας ότι δεν θα γίνει κάτι άλλο.

Μεταγραφές, τέλος! Παρότι υπήρχαν κάποιοι που επέμεναν ότι ενδέχεται ο Ολυμπιακός να κάνει κάποια προσθήκη ακόμα, έστω κι αν δεν θα μπορούσε να τον χρησιμοποιήσει στην Ευρώπη, ήρθε από πολύ αρμόδια χείλη η διάψευση ενός τέτοιου ενδεχομένου.

Ο δ’ αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής, Κώστας Καραπαπάς, ξεκαθάρισε με ποστάρισμά του στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media ότι οι Πειραιώτες δεν πρόκειται να κάνουν κάτι άλλο στο μεταγραφικό παζάρι.

Μάλιστα, ο κ.Καραπαπάς υπογράμμισε ότι είναι καιρός να σταματήσει η ακατάσχετη μεταγραφολογία και ονοματολογία ώστε να συγκεντρωθεί η ομάδα στις υποχρεώσεις της. 

«Μήπως τώρα που τελείωσαν οι μετεγγραφές μας να σταματήσετε επιτέλους αυτή τη γελοιότητα με τα δεκάδες ονόματα; Τώρα είναι νέο… σπορ να γράφετε ποιόν θα πάρουμε τον Γενάρη, το καλοκαίρι ή σε πέντε χρόνια; Με κανέναν λοιπόν δεν έχουμε συμφωνήσει για τον Ιανουάριο και ό,τι γράφεται δεξιά και αριστερά είναι παραμύθι. Αφήστε την ομάδα και τους παίκτες μας να συγκεντρωθούν στους στόχους μας και βρείτε άλλο τρόπο να προσελκύσετε κοινό σε ιστοσελίδες και εφημερίδες», έγραψε σχετικά στα social media ο Κώστας Καραπαπάς θέλοντας να στείλει το μήνυμα παντού.

Προφανώς και στα ΜΜΕ αλλά στους οπαδούς της ομάδας ώστε να μην πιστεύουν ό,τι μπορεί να γραφτεί από εδώ και στο εξής σχετικά με μεταγραφές.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News