Παρασκήνιο: Τα «γαλλικά» στον Μπέο για τον Κρούζλιακ και το μπούλινγκ

EUROKINISSI

Το μπούλινγκ σε Αρκάδες και τα μηνύματα σε Βεργέτη και Τριανταφύλλου. Γράφει ο «Τρελός του χωριού» στη Sportday της Κυριακής (10/09).

Ομολογώ ότι βρίσκω εξαιρετική την πρόταση του Μπέου για προσφορά των πολιτικών, μέσω της μισθοδοσίας τους, για τις ζημιές της θεομηνίας στη Θεσσαλία. Οπως μου εξήγησε η φίλη μου η Ελένη, που ασχολείται με αυτά τα κοινωνικά δίκτυα, οι πολίτες επικρότησαν τον δήμαρχο, για όσα είπε στον Αυτιά.

Η εβδομάδα, όμως, δεν ήταν ρόδινη για τον Αχιλλέα. Οχι μόνο εξαιτίας της βιβλικής καταστροφής που προκάλεσε η κακοκαιρία στον Βόλο. Εμαθα ότι εκτός απ’ τα «μπράβο», ο Μπέος άκουσε και… γαλλικά από κάποιους που ενοχλήθηκαν για τη στάση του απέναντι στον Κρούζλιακ. Στράβωσαν με τις μπηχτές για τον Σλοβάκο και το έδειξαν.

Εμαθα, όμως, ότι κι ο Αχιλλέας έδειξε τη δυσαρέσκειά του για τις ξένες γλώσσες. Γενικά, μέσα στην εβδομάδα εστάλησαν διάφορα μηνύματα. Πέραν απ’ τον δήμαρχο, παραλήπτες ήταν ένας διαιτητής κι επίσης ένας βοηθός. Στην πρώτη περίπτωση αναφέρομαι στον Βεργέτη. Ο Χρήστος είχε παρουσία στο ματς της Πανάθας στα Ιωάννινα. Εκεί πόνταραν πολλοί για γκέλα του Γιοβάνοβιτς και των παικτών του. Γι’ αυτό και στράβωσαν με κάποιες αποφάσεις του ρέφερι, στον οποίον έστειλαν τα κατάλληλα μηνύματα. Αν δεν μεσολαβούσε η διακοπή, δύσκολα θα οριζόταν το παλικάρι στην 4η αγωνιστική. Τώρα, όμως, μπορεί και να τον δούμε σε κάποιο γήπεδο.

Εκείνος που μόνο με θαύμα θα εμφανιστεί είναι ο Τριανταφύλλου. Ο Κωνσταντίνος που χαρακτηρίστηκε «σταθμάρχης» για τις επιδόσεις του στο Ηράκλειο κατά τη διάρκεια του ματς ΟΦΗ-ΠΑΟΚ. Κατά σύμπτωση κι οι δύο προέρχονται απ’ την Αρκαδία. Προφανώς, στην Τρίπολη, υπάρχει για κάποιους μόνο ο Διαμαντόπουλος. Ολοι οι άλλοι φαίνεται ότι χρειάζονται σεμινάρια κι άκουσα ότι την ίδια γνώμη ασπάζονται και κάποιοι στην ΚΕΔ. Αραγε, τι λέει επ’ αυτού ο Μποροβήλος; Θα αφήσει τους συμπολίτες του να δέχονται μπούλινγκ;

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News