Ισπανία: Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας μετά το σάλο με το φιλί στην Ερμόσο

ΑΠΕ
Παραιτήθηκε από την προεδρία της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας μετά το φιλί στην Τζένι Ερμόσο ο Λουίς Ρουμπιάλες.
Ο Λουίς Ρουμπιάλες παραιτήθηκε από την προεδρία της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας μετά το φιλί στην Τζένι Ερμόσο. Σε συνέντευξη που παραχώρησε λίγες ώρες πριν την παραίτησή του, ο Ρουμπιάλες γνωστοποίησε την πρόθεσή του τονίζοντας πως ότι το φιλί ήταν «συναινετικό», ενώ η Ερμόσο έχει καταθέσει μήνυση σε βάρος του.
Μετά από τις έντονες αντιδράσεις για το φιλί που έδωσε στην ποδοσφαιρίστρια Τζένι Ερμόσο μετά τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών στις 20 Αυγούστου, ανέφερε πως«δεν μπορώ να συνεχίσω τη δουλειά μου».
Η υπόθεση έχει πάρει τη δικαστική οδό και η εισαγγελία προτρέπει το δικαστήριο να προχωρήσει στη λήψη καταθέσεων από τους δύο πρωταγωνιστές και να συγκεντρώσει πληροφορίες και από τις αυστραλιανές αρχές.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
