ΟΦΗ: Φέρνει παίκτη-έκπληξη από το Ισραήλ

Ο Νταν Γκλέιζερ της Μακάμπι Τελ Αβλιβ αναμένεται να υπογράψει στον ΟΦΗ

Ο 26χρονος αμυντικός χαφ της Μπακάμπι Τελ Αβίβ, Νταν Γκλέιζερ, που είναι διεθνής με το Ισραήλ, σύμφωνα με το Sport1 αναμένεται να υπογράψει στον ΟΦΗ.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με αξιόλογο βιογραφικό και σε εξαιρετική ποδοσφαιρική ηλικία, ο οποίος μάλιστα είναι εν ενεργεία διεθνής. Σε ηλικία 23 χρονών είχε αναδειχτεί κορυφαίος ποδ σφαιριστής του πρωταθλήματος του Ισραήλ, ενώ μετράει περισσότερες από 200 συμμετοχές στην καριέρα του σε όλες τις διοργανώσεις, πρωτάθλημα, Κύπελλο αλλά κι Ευρώπη.

Εάν οι Ισραηλινοί επιβεβαιωθούν με το παραπάνω ρεπορτάζ, τότε μιλάμε για μία κίνηση που ανεβάζει ακόμα μεγαλύτερο επίπεδο τη μεσαία γραμμή του ΟΦΗ στη θέση του αμυντικού μέσου, καθώς διαθέτει ήδη για τη συγκεκριμένη θέση τον Μιγκέλ Μεγιάδο και τον Φελίπε Γκαγέγος. Οπως αναφέρουν οι , ο λόγος που αποχωρεί απ’ τη Μακάμπι είναι ότι ο Ρόμπι Κιν δεν τον χρησιμοποίησε στα πρώτα ματς της σεζόν, με συνέπεια να έχει μόλις μία συμμετοχή μέχρι τώρα, κάτι που τον ωθεί στην πόρτα της εξόδου.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Γκλέιζερ έχει συμβόλαιο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι κι υπάρχει οψιόν ανανέωσης γι’ ακόμα έναν χρόνο. Οσον αφορά στο προχθεσινό φιλικό με τα Χανιά, το κέρδος για τον ΟΦΗ ήταν οι νεαροί Γιάννης Αποστολάκης και Ηλίας Σημαντηράκης, που πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις. Εδειξαν ποδοσφαιρικό θράσος κι ο μεν Αποστολάκης ξεκίνησε βασικός αγωνιζόμενος για 62 λεπτά και βοηθώντας σημαντικά σε άμυνα και επίθεση, ενώ ο Σημαντηράκης μπήκε στη θέση του Λαμπρόπουλου στο 71’.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News