Κύπρος: «Γίναμε πάλι ρεζίλι!» - Η ωμή παραδοχή του αρχηγού μετά τα έξι γκολ από την Ισπανία

Η Κύπρος ηττήθηκε με 6-0 από την Ισπανία και ο αρχηγός της ομάδας Πιέρος Σωτηρίου μίλησε έξω από τα δόντια για την εικόνα της ομάδας.
Η Κύπρος γνώρισε μια ταπεινωτική ήττα από την Ισπανία γνώρισε με 6-0, στο πλαίσιο των προκριματικών του EURO 2024. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Πιέρος Σωτηρίου μίλησε έξω από τα δόντια για την εικόνα της ομάδας:
«Δύσκολο παιχνίδι, όλοι στην Κύπρο πίστευε ότι θα φάμε οκτώ και να το αποτέλεσμα. Γίναμε για ακόμα μια φορά ρεζίλι. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, δεν σταθήκαμε στο ύψος μας. Δεν ήμασταν 100% συγκεντρωμένοι. Δεχθήκαμε γκολ από έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης. Μετά το 60′ με το αποτέλεσμα στο 2-0, στεκόμασταν καλά. Μετά το 60′ όταν εφησυχάζεσαι λίγο, μπορείς ανά πάσα στιγμή να δεχθείς γκολ», σημείωσε αρχικά ο αρχηγός και ακολούθως απάντησε στο τι πρέπει να αλλάξει:
«Αυτή την ερώτηση την ακούω εδώ και χρόνια, είμαστε μόνο λόγια. Πρέπει να αλλάξουν πάρα πολλά, δεν είναι της ώρας αλλά σίγουρα ως αρχηγός πρέπει να βγω μπροστά και εγώ με την σειρά μου να στηρίξω τους συμπαίκτες μου. Δεν είμαστε μόνο εμείς που φταίμε γιατί όλα τα πυρά έρχονται σε μας και στο προπονητικό επιτελείο. Πρέπει να αλλάξουν πολλά από τη βάση. Σίγουρα οι επόμενες ώρες είναι δύσκολες αλλά όπως είπα και πριν θα βγω μπροστά. Αναλαμβάνουμε και εμείς την ευθύνης αλλά επαναλαμβάνω πρέπει να δούμε ολόκληρη την εικόνα».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
