Λαμία Μεταγραφές: Κατ' αρχήν συμφωνία με Σίντκλεϊ

Η Λαμία έχει έρθει σε κατ’ αρχήν συμφωνία με τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, Σίντκλεϊ Φερέιρα και ο παίκτης θα έρθει στην Ελλάδα για να περάσει από εργομετρικές εξετάσεις. Αν όλα πάνε καλά, τότε θα ολοκληρωθεί και η μεταγραφή.

Η Λαμία συνεχίζει την αναζήτηση για την ανεύρεση ενός αριστερού μπακ, όμως την Παρασκευή υπήρξε εξέλιξη με παίκτη που την ενδιαφέρει. Πρόκειται για τον Σίντκλεϊ Φερέιρα που έχει περάσει και στο παρελθόν από την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ.

Ο παίκτης έμεινε ελεύθερος από τη Διναμό Κιέβου και την Παρασκευή υπήρξε η φημολογία ότι η Λαμία θα κινηθεί για την απόκτησή του. Πληροφορίες του sportday.gr όμως αναφέρουν ότι δεν υπάρχει απλό ενδιαφέρον, αλλά κατ’ αρχήν συμφωνία των δύο πλευρών και ο παίκτης έρχεται στην Ελλάδα (κάποιες άλλες πηγές ανέφεραν ότι ήρθε την Παρασκευή, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνονται).

Η κατ’ αρχήν συμφωνία, έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο Σίντκλεϊ θα πρέπει να περάσει από εργομετρικές εξετάσεις και μόνο τότε και αφού διαπιστωθεί ότι μπορεί να προσφέρει σε σύντομο χρονικό διάστημα τις υπηρεσίες του, θα γίνει και η τελική κίνηση για την απόκτησή του.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News