Λαμία Μεταγραφές: Ο τραυματισμός του Σαραμαντά, ακύρωσε τα... εργομετρικά του Σίντκλεϊ

Η Λαμία, όπως είχε γράψει μόνο το sportday.gr είχε φέρει ήδη στην Ελλάδα, καθώς υπήρξε κατ’ αρχήν συμφωνία, τον Σίντκλεϊ Φερέιρα και για την ολοκλήρωση της μεταγραφής θα έπρεπε να περάσει ο παίκτης από εργομετρικά. Ο τραυματισμός του Σαραμαντά όμως, άλλαξε τα δεδομένα.

Από την Παρασκευή το sportday.gr σας είχε ενημερώσει πως η Λαμία είχε έρθει σε κατ΄αρχήν συμφωνία με τον Σίντκλεϊ Φερέιρα και όχι πως απλά υπήρχε ενδιαφέρον επειδή ο παίκτης έμεινε ελεύθερος από την προηγούμενη ομάδα του. Μάλιστα είχαμε αναφέρει ότι ο Σίντκλεϊ ήταν στην Ελλάδα και πράγματι, ο Βραζιλιάνος ήταν και στις εξέδρες του «Αθ. Διάκος» για να παρακολουθήσει το παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Έτσι λοιπόν είδε και αυτός τον Γιώργο Σαραμαντά να τραυματίζεται, με τις εκτιμήσεις των γιατρών να κάνουν λόγο για σοβαρό πρόβλημα στο γόνατο, κάτι που θα επιβεβαιωθεί ή όχι από την μαγνητική τομογραφία στην οποία θα υποβληθεί ο έμπειρος παίκτης τη Δευτέρα.

Η εξέλιξη αυτή, φαίνεται πως επίσπευσε και τις διαδικασίες για την απόκτηση του Σίντκλεϊ και έτσι ανακοινώθηκε η μεταγραφή του, πριν περάσει από εργομετρικές εξετάσεις, καθώς πλέον, αν επιβεβαιωθούν οι φόβοι για σοβαρό τραυματισμό του Σαραμαντά, τότε η ομάδα θα έμεινε μόνο με τον νεαρό Γιαννούτσο για τη θέση του αριστερού μπακ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News