Δήμαρχος Λαμίας: Καταγγέλλει δολοφονική ενέδρα!

Ο Δήμαρχος Λαμίας, Θύμιος Καραΐσκος, δέχθηκε επίθεση από αγνώστους τα ξημερώματα, καθώς επέστρεφε στο σπίτι του. Άγνωστοι έσπασαν τα τζάμια του αυτοκινήτου του.

Τον τρόμο έζησε ο δήμαρχος Λαμίας, Θύμιος Καραΐσκος, τα ξημερώματα, ενώ επέστρεφε στο σπίτι του, μετά τη συμμετοχή του σε τηλεοπτικό προεκλογικό πάνελ τοπικού τηλεοπτικού δικτύου.

Ο δήμαρχος Λαμίας, μόλις είχε αφήσει τον οδηγό του και επέστρεφε στο σπίτι του οδηγώντας ο ίδιος, όταν άγνωστοι του επιτέθηκαν και έσπασαν το παρμπρίζ και το τζάμι του συνοδηγού. Ο Θύμιος Καραΐσκος γλίτωσε τα χειρότερα, αφού ανέπτυξε ταχύτητα και ξέφυγε από τους διώκτες του.

Ο ίδιος, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΤΑΡ Κεντρικής Ελλάδας, λίγη ώρα νωρίτερα, είχε καταγγείλει απειλές για τη ζωή του, την οικογένειά του και τα παιδιά του λέγοντας πως «η οικογένειά μου και εγώ βιώνουμε ένα δράμα, με απειλές, με ύβρεις, οι οποίες έχουν κατατεθεί με μηνυτήρια αναφορά. Δεν είναι ό,τι καλύτερο ο δήμαρχος να βλέπει μπράβους να περιφέρονται γύρω από το σπίτι του. Όλα αυτά τα έχω καταγγείλει στον εισαγγελέα με μηνυτήρια αναφορά, σε ανύποπτο χρόνο. Τρεις φορές έχω επισκεφθεί τον Eισαγγελέα και έχω αναφέρει συγκεκριμένα περιστατικά. Η Εισαγγελία έχει προχωρήσει ήδη σε προκαταρκτική έρευνα».

Μετά το περιστατικό ο Θύμιος Καραΐσκος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λαμίας για προληπτικούς λόγους, ενώ βρισκόταν σε κατάσταση σοκ.

«Η επίθεση στην θέση του συνοδηγού δεν είναι τυχαία. Είναι το σημείο που συνήθως κάθεται ο δήμαρχος», είπε στους αστυνομικούς ο οδηγός του Γιάννης Κουτσούκης που μαζί με τους αστυνομικούς που ειδοποιήθηκαν, ήταν ο πρώτος που έφτασε στο σημείο της επίθεσης.

Οι αστυνομικοί ερευνούν το υλικό από τις κάμερες που υπάρχουν στην ευρύτερη περιοχή, ώστε να διαλευκάνουν την υπόθεση, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να υπάρχει αποτέλεσμα.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News