ΑΡΗΣ: Προβληματισμός... διαρκείας!

Είκοσι μέρες μετά τον αρχικό προβληματισμό, οι πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας στον Άρη παραμένουν σταθερά χαμηλές, παρά τις μεταγραφές από το πάνω ράφι και ο Θόδωρος Καρυπίδης δεν κρύβει τον εκνευρισμό του

Πριν από είκοσι μέρες περίπου, ο Θόδωρος Καρυπίδης φανερά προβληματισμένος είχε δωρίσει από ένα διαρκείας στις διακεκριμένες δερμάτινες θέσεις των VIPS στους τρεις φιλάθλους που είχαν αγοράσει εισιτήρια για τα φιλικά με ΑΕΛ και Βόλο. Ήθελε με τον τρόπο αυτό να εκφράσει την απογοήτευσή του για τις χαμηλές πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας και παράλληλα να κινητοποιήσει τους φίλους του Άρη.

Είκοσι μέρες μετά σχεδόν τίποτε δεν έχει αλλάξει. Τα εισιτήρια διαρκείας δεν “φεύγουν” όπως θα περίμενα στα γραφεία της Αλκμήνης και η κατάσταση προκαλεί νευρική κρίση στον Θόδωρο Καρυπίδη, που δεν βρίσκει εξήγηση όσο κι αν ψάχνει. Οι μεταγραφές που έγιναν δίνουν στον Άρη τη δυνατότητα να κάνει πρωταθλητισμό, ενώ οι κινήσεις δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί. 

Ωστόσο τα νούμερα είναι πολύ χαμηλά για τα δεδομένα του Άρη, αλλά και για την προσπάθεια που γίνεται. Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε ότι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022 θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου. Τι σημαίνει αυτό; Ότι αν μέσα στις επόμενες δέκα μέρες ο κόσμος δεν “ξυπνήσει” για να πάρει διαρκείας, ο Άρης θα χάσει ένα σημαντικό έσοδο και θα ελπίζει σε οικονομική ενίσχυση μόνο μέσα από τα μεμονωμένα εισιτήρια. Μόνο που τα διαρκείας προσφέρουν άμεσα ρευστό σε μία ομάδα, ρευστό που δεν υπάρχει. 

Δικαιολογίες υπάρχουν πολλές, ανάμεσά τους τα μέτρα για την πανδημία, η αβεβαιότητα για το αν θα μείνουν ανοιχτά τα γήπεδα, η οικονομική κρίση. Ωστόσο έχει γίνει μία σημαντική επένδυση, που δεν βρίσκει ανταπόκριση γεγονός που προκαλεί προφανώς εκνευρισμό και προβληματίζει τη διοίκηση  της ΠΑΕ. Απάντηση στο πως γίνεται με τέτοιες μεταγραφές να μην φτάνουν τα εισιτήρια διαρκείας τις 10.000 δεν έχει δοθεί ακόμα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News