Kώστας Σλούκας: «Πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού είναι το πρωτάθλημα»

O Kώστας Σλούκας μίλησε για τους στόχους του Παναθηναϊκού εν όψει της νέας σεζόν και τόνισε πως με τη βοήθεια του κόσμου η ομάδα του μπορεί να το καταφέρει.

Η έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων πλησιάζει στην Basket League και ο Κώστας Σλούκας μίλησε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ εν όψει της νέας χρονιάς που ξεκινά σε λίγες ημέρες.

Ο 34χρονος γκαρντ στάθηκε στις βλέψεις του Παναθηναϊκού, για τους στόχους της νέας του ομάδας και ευχήθηκε υγεία σε όλους τους παίκτες.

«Πρώτα απ’ όλα εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με υγεία πάνω απ’ όλα, επιτυχίες για τον Παναθηναϊκό και να είμαστε ενωμένοι. Ο βασικός στόχος της ομάδας μας είναι προφανώς να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα μετά από δύο χρόνια όπου ο Ολυμπιακός κυριάρχησε.

Ελπίζω, με τη βοήθεια του κόσμου και της τύχης, να τα καταφέρουμε στο τέλος της χρονιάς. Θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλους τους αθλητές και σε όλες τις ομάδες. Και όσον αφορά στους φιλάθλους να αγαπούν τις ομάδες τους, να είναι δίπλα τους και φυσικά να μείνουν μακριά από ακραίες συμπεριφορές που δεν αρμόζουν στον ελληνικό αθλητισμό».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News