Ολυμπιακός: Τα δεδομένα με Ναν και η μεταγραφή που πλησιάζει

Ο Κέντρικ Ναν ψάχνει εγγυημένο συμβόλαιο στο ΝΒΑ, ο Ολυμπιακός περιμένει και τον έχει στη λίστα του, όμως το trade του Λίλαρντ θα φέρει και άλλα ονόματα στο προσκήνιο.

O Oλυμπιακός δίνει το βράδυ (22/9) στις 21:30 το πρώτο του κανονικό φιλικό απέναντι στην Ζαλγκίρις Κάουνας, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να έχει διαθέσιμους όλους τους παίκτες του.

Βέβαια, ακόμη κάτι λείπει για να ολοκληρωθεί το ρόστερ και να στελεχωθεί η ομάδα στο μέγιστο βαθμό. Οι ερυθρόλευκοι συνεχίζουν να ψάχνουν στην αγορά για έναν παίκτη στην περιφέρεια από το πάνω ράφι που θα μπορεί να κάνει τη διαφορά και έχουν επικεντρωθεί στην αγορά του ΝΒΑ.

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει αρκετές συζητήσεις, έχει εξετάσει παίκτες, όμως η κατάσταση είναι περίπλοκη και περιμένει τη σωστή στιγμή για να προχωρήσει.

Το όνομα του Κέντρικ Ναν έχει απασχολήσει όλο το καλοκαίρι, όμως ακόμη δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη. Ο Αμερικανός περιμένει να βρει συμβόλαιο στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, αφού έχει καταστήσει σαφές πως θέλει να εξαντλήσει τα περιθώρια.

Δεν έχει βρει κάτι χειροπιαστό, αφού όλοι περιμένουν το μεγάλο trade του Ντέμιαν Λίλαρντ για να δουν πως θα κινηθούν στη συνέχεια. Φυσικά εάν ο 33χρονος σούπερ σταρ αποχωρήσει εν τέλει από τους Μπλέιζερς, τότε αυτομάτως θα έχουμε ένα τεράστιο ντόμινο και τότε περίπου θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, όσον αφορά και με άλλες ποιοτικές επιλογές περιφερειακών, που ενδεχομένως να ψάξουν συμβόλαιο στη Euroleague.

Τα δεδομένα με Ναν

Ο Ολυμπιακός έχει τις κεραίες του ανοιχτές και περιμένει. Μπορεί να προκύψει και άλλη περίπτωση στο προσκήνιο τις επόμενες ημέρες. Ο Ναν θέλει να μείνει στο ΝΒΑ, όμως ψάχνει εγγυημένο συμβόλαιο και θα απορρίψει προτάσεις με δεκαήμερα συμβόλαια και two-way contracts.

Εάν λοιπόν δεν βρει αυτό που ψάχνει μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Οκτώβρη, τότε θα αρχίσει να κοιτάζει σοβαρά προτάσεις από την Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην βρίσκεται κοντά στον παίκτη αυτή τη στιγμή, όμως τον έχει στη λίστα του.

Μέσα στις πρώτες ημέρες του επόμενου μήνα, αναμένεται πάντως να έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο και μέχρι τις 10 Οκτωβρίου ίσως να γίνει και η πολυπόθητη μεταγραφή. Πάντως να μην ξεχνάμε πως παίκτη στην περιφέρεια από το ΝΒΑ κοιτάζουν και άλλες ομάδες της Euroleague, οπότε έχουμε ακόμη μέλλον.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News