ΟΦΗ - Ατρόμητος 1-1: Ο Τσιντώτας τον κράτησε και ο Γιουμπιτάνα του έδωσε το βαθμό

Ο Ατρόμητος βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο Τσιντώτας δεν άφησε τον ΟΦΗ να πετύχει δεύτερο γκολ και ο Γιουμπιτάτα στο 86′ έδωσε το βαθμό στους Περιστεριώτες.

ΟΦΗ και Ατρόμητος ήρθαν ισόπαλοι με 1-1, με τους Κρητικούς να πέφτουν πάνω στα δοκάρια και τον Τσιντώντα στην προσπάθειά τους να εδραίωσουν το προβάδισμα του πρώτου ημιχρόνου, και τους Περιστεριώτες να βρίσκουν το γκολ της ισοφάρισης στο 86′ με τον Γιουμπτάνα.

Στο 20′ ο ΟΦΗ απείλησε για πρώτη φορά τον Ατρόμητο με την ευκαιρία του Τοράλ.

Η επόμενη ευκαιρία για τους γηπεδούχους ήρθε από τον Μπάκιτς με τη μπάλα να κοντράρει και τον ΟΦΗ να κερδίζει κόρνερ.

Ο Ατρόμητος έφτασε κοντά στο γκολ σε αντεπίθεση, με τον Πασσαλίδη να κάνει μοναδική επέμβαση και να αποσοβεί τον κίνδυνο.

Στο 33′ ο ΟΦΗ έκανε το 1-0 με τον Φιλίπε, με τον Βραζιλιάνο να σηκώνεται και να πιάνει την κεφαλιά με την οποία έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Λίγα λεπτά μετά το γκολ του ΟΦΗ, δημιουργήθηκε ένταση ανάμεσα στους παίκτες των δυο ομάδων με τον Αγιμπού Καμαρά να πατάει άθελα του, τον Αμπάντα και ακολούθως να ζητά συγνώμη.

Στο 56′ ο Τοράλ έπιασε ένα δυνατό σουτ και ο Τσιντώντας είχε απάντηση, πραγματοποιώντας μια εξαιρετική επέμβαση.

Στο 77′ ο ΟΦΗ είχε δοκάρι με τον Μοσκέρα.

Ο ΟΦΗ έψαξε να βρει το γκολ που εδραίωνε το προβάδισμά του αλλά δεν τον βρήκε και ο Ατρόμητος πίεσε και πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης στο 86′. Ο Γιουμπιτάνα πήρε την μπάλα στα δεξιά από τον Έντερ, έκανε το διαγώνιο σουτ και σκόραρε.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News