Bundesliga: Ο αφηνιασμένος Χάρι Κέιν έκανε το πρώτο του χατ τρικ στην επτάρα της Μπάγερν
Ο Χέρι Κέιν έσπασε ένα ρεκόρ που κρατούσαν Γκερντ Μίλερ, Μίροσλαβ Κλόζε και Μάριο Μάντζουκιτς στην ιστορία της Μπάγερν, στην επτάρα επί της Μπόχουμ.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Μπάγερν νίκησε με 7-0 τη Μπόχουμ στο μεταξύ τους παιχνίδι για τον πρώτο γύρο. Πέρυσι οι Βαυαροί είχαν νικήσει με αυτό το σκορ εκτός έδρας, φέτος το έκαναν στην «Αλιάνζ Αρίνα» σε αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική της Bundesliga. Η Μπάγερν ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας με 13 βαθμούς. Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Χάρι Κέιν που σημείωσε χατ-τρικ και έφτασε τα 7 τέρματα σε 5 αγώνες με την ομάδα του Μονάχου.
Έγινε έτσι ο πρώτος παίκτης στην Ιστορία της Μπάγερν που σημειώνει περισσότερα από 6 τέρματα στα πρώτα 5 παιχνίδια του με την γερμανική ομάδα, ξεπερνώντας τους Γκερντ Μίλερ, Μίροσλαβ Κλόζε και Μάριο Μάντζουκιτς που είχαν 5 γκολ στα ισάριθμα πρώτα παιχνίδια τους με τους Βαυαρούς.
Από εκεί και πέρα Λειψία και Χοφενχάιμ σημείωσαν σημαντικές εκτός έδρας νίκες επί των Γκλάντμπαχ (1-0) και Ουνιόν Βερολίνου (2-0) αντίστοιχα και έφτασαν τη Στουτγκάρδη στους 12 βαθμούς, ενώ έναν βαθμό πιό πίσω βρίσκεται η Ντόρτμουντ, που επικράτησε δύσκολα με 1-0 της Βόλφσμπουργκ. Νίκη-ανάσα για την Άουγκσμπουργκ, που κατέβαλε την αντίσταση της ουραγού Μάιντζ με 2-1.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Νίστρουπ: Πώς σχολίασε το αήττητο σερί και τη διακοπή του πρωταθλήματος
- Super League: Η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική μετά τη διακοπή
- Ολυμπιακός: Το σχόλιο του Καραπαπά και ο διαιτητής και το VAR που έκλεισαν τα μάτια σε πέναλτι
- Αλγουαθίλ: Η νοοτροπία νικητή, η σκληρή δουλειά και οι ατάκες για τον Φρόιλερ
- ΟΦΗ-Αστέρας 2-2: Αλύγιστοι οι Κρητικοί, έμειναν όρθιοι με τον Αθανασίου
