Σπορ FM: «Αρπάχτηκαν» Κετσετζόγλου και Νικολογιάννης με... διαιτητή Τσούτσικα - «Είναι εκπομπή του Παναθηναϊκού;»
Το Παναθηναϊκός – ΑΕΚ είχε και ραδιοφωνικό τρίτο ημίχρονο με τους Κετσετζόγλου, Νικολογιάννη να… αρπάζονται στον αέρα του ΣΠΟΡ FM, ενώ πήρε θέση και ο διευθυντής του σταθμού Βάιος Τσούτσικας.
Οι Παναθηναϊκός και ΑΕΚ πρόσφεραν ένα άγριας ομορφιάς ντέρμπι, ενώ υπήρξε και ραδιοφωνική συνέχεια.
Συγκεκριμένα ο Κώστας Κετσετζόγλου με τον Τάσο Νικολογιάννη «αρπάχτηκαν» στον αέρα του ΣΠΟΡ FM. Αφορμή στάθηκε μια κίτρινη κάρτα που πήρε ο Γαλανόπουλος και αν ήταν ή θα έπρεπε να πάρει μια ακόμα και να αποβληθεί.
Στην εκπομπή, συμμετέχει και ο -διευθυντής του σταθμού- Βάιος Τσούτσικας, που επίσης ενοχλήθηκε με την τοποθέτηση Κετσετζόγλου. Ακούστηκε να χτυπάει το χέρι στο γραφείο, ενώ ανέφερε πως τον έθιξε αυτό που είπε ο ρεπόρτερ της Ένωσης, στον οποίο ουσιαστικά έκλεισε και το τηλέφωνο!
Ακούστε το ηχητικό:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
