Ολυμπιακός: Ο νόμος του Μαρτίνεθ στο Ρέντη - Τι ετοιμάζει για Άρη

Ολυμπιακός: Ο νόμος του Ντιέγκο Μαρτίνεθ στο Ρέντη - Τι ετοιμάζει για Άρη

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη για την 6η αγωνιστική της Super League και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έκανε μια ιδιαίτερη προετοιμασία στους παίκτες.

Ο Ολυμπιακός είναι στην κορυφή του πίνακα της βαθμολογίας στη Super League, μοιράζει 4άρες στους αντιπάλους του, αλλά πάντα θέλει το καλύτερο.

Κάτι που ισχύει και για τον Ντιέγκολ Μαρτίνεθ, που δεν μένει ποτέ σε ένα αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη για την 6η αγωνιστική της Super League και δεν θέλει απλά να πάρει μια νίκη.

Ουσιαστικά είναι το δεύτερο ματς με υψηλό βαθμό δυσκολίας στο πρωτάθλημα. Το πρώτο ήταν με την ΑΕΚ εκτός όπου οι Πειραιώτες πήραν ισοπαλία.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ το έφερε… βαρέως καθώς ήθελε τη νίκη, όπως και όλοι οι παίκτες βέβαια, αλλά δεν ήρθε. Παρά το ότι το δούλεψε πολύ καλά το ντέρμπι. Δεν βγήκαν όλα όσα σχεδίασε.

Ο Ισπανός προπονητής θέλει το απόλυτο. Νίκες και καμία χαμένη ευκαιρία. Το λέει συνέχεια στους παίκτες του. Το είπε και χθες κατά την καθιερωμένη ομιλία του.

Θέλει έτσι να εμφυσήσει το πνεύμα του νικητή σε όλους, ακόμα και στον πιο μικρό ποδοσφαιριστή. Η λέξη νίκη και οικογένεια είναι αυτό που ακούγεται συνέχεια και επιβάλει ο Ισπανός προπονητής. Χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Ο Μαρτίνεθ και η ενδεκάδα

Έτσι πάει ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με τον Άρη όπου ζητούμενο, πέραν της νίκης, είναι να βγουν και όσα σχεδιάζει ο Μαρτίνεθ στην τακτική του.

Μάλιστα κρατάει όλους τους παίκτες στην… τσίτα αναφορικά με την ενδεκάδα. Δεν άνοιξε τα χαρτιά του και περισσότερο εικασίες γίνονται. Πάντως ο Κώστας Φορτούνης και ο Ρόντινεϊ θα γυρίσουν στην ενδεκάδα, η οποία ίσως να αποτελείται από τους: Πασχαλάκη, Ρόντινεϊ, Ρέτσο, Φρέιρε, Ορτέγα, Ιμπόρα, Καμαρά, Φορτούνη, Μασούρα, Ποντένσε, Ελ Καμπί.

Θέση διεκδικουν και οι Πεπ Μπιέλ, Όλα Σολμπάκεν, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, Κίνι.

Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε πέρσι με τον Άρη

Ο Ολυμπιακός έχει νίκες στα 4 παιχνίδια που έχει δώσει, μέχρι στιγμής, στο Καραϊσκάκη. Θέλει να δώσει μια συνέχεια, ενώ στα τρία τελευταία έχει βάλει από 4 γκολ. Μάλιστα δεν έχει δεχθεί γκολ. Με δεδομένο πως η αμυντική λειτουργία δεν έχει σταθεροποιηθεί, το μηδέν παθητικό είναι σημαντικό και για την ψυχολογία των παικτών.

Ένα άλλο κίνητρο για το ματς με τον Άρη, είναι πως πέρσι έκοψε πολλούς βαθμούς (8) από τους ερυθρόλευκους.

Το τελευταίο ματς που έδωσε ο Ολυμπιακός απέναντι στον Άρη ήταν στις 26 Απριλίου, στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου ηττήθηκε με 2-1. Ήταν για τα playoffs της Super League, ενώ στο ματς που έγινε στο Καραϊσκάκη, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2. Στα παιχνίδια της κανονικής διάρκειας ο Ολυμπιακός είχε ηττηθεί με 2-1 στο εκτός ενώ στο Καραϊσκάκη επικράτησε με 1-0.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News