Παρασκήνιο: Τι μήνυμα στέλνει η ΕΠΟ με Σεϊταρίδη;

ΕΥΡΩΚΙΝΗΣΗ

Ο «Τρελός του Χωριού» γράφει στη SPORTDAY του Σαββάτου για την ένταξη του Γιούρκα Σεϊταρίδη στις μικρές εθνικές ομάδες, την κυβερνητική αξία της και το τι μπορεί να δείχνει για τη συνέχεια.

Αντί να υποστούν κυρώσεις για τον διεθνή εξευτελισμό του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Κωνσταντινίδης κι ο Φύσσας προχώρησαν στην πρόσληψη του Γιούρκα Σεϊταρίδη στις μικρές Εθνικές ομάδες.

Άραγε, τι μήνυμα στέλνει η ΕΠΟ με τον γαμπρό ενός ιδιοκτήτη ΠΑΕ; Εντάξει, στο Πάρκο Γουδή θέλουν να έχουν μαζί τους κάποιον με πρόσβαση ακόμα και στο Μαξίμου, αλλά έτσι και τον Σεϊταρίδη εκθέτουν και διογκώνουν τη δυσπιστία. Κάνω λάθος; Φυσικά, όχι.

Για να δώσω μία συνέχεια στο μήνυμα που περνάει η παρουσία του Γιούρκα στην ΕΠΟ, σας λέω ότι μετά απ’ όσα συνέβησαν στη Νέα Φιλαδέλφεια, κάποιοι παράγοντες του Ατρομήτου αισθάνονται ότι τους… έζωσαν τα φίδια.

Οι Περιστεριώτες έχουν μείνει χαμηλά και μπροστά τους έχουν δύσκολο πρόγραμμα. Δεν χρειάζεται και πολύ να απλωθεί η απογοήτευση στα αποδυτήρια.

Ήδη κάποιοι απ’ την περσινή ομάδα άρχισαν να λένε ότι ο Ατρόμητος στοχοποιήθηκε απ’ την ιστορία με τα δοκάρια και την αντρίκεια στάση που κράτησε ο Σπανός.

Με το ξεπέταγμα που έκανε ο Πανσερραϊκός και τις άκρες που έχουν Λαμία και Κηφισιά, στο Περιστέρι φοβούνται μην έχουν την τύχη του Λεβαδειακού.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News