ΜΑΡΤΙΝ ΧΙΝΤΕΡΕΓΚΕΡ: «Ένας στους τρεις ποδοσφαιριστές αντιμετωπίζει προβλήματα αλκοολισμού»

Συγκλονιστικές δηλώσεις του αμυντικού του Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Μάρτιν Χιντερέγκερ, που όπως αναφέρει, οι αθλητές αντιμετωπίζουν συχνά προβλήματα αλκοολισμού και κατάθλιψης, όμως κανείς δεν μιλά ποτέ για αυτό.

Σε μία κατάθεση ψυχής που συγκλονίζει προχώρησε ο Μάρτιν Χιντερέγκερ, που υποστηρίζει πως ένας στους τρεις αθλητές αντιμετωπίζει προβλήματα αλκοολισμού και κατάθλιψης, όμως κανείς δεν μιλά ποτέ για αυτό. 

Ο Αυστριακός αμυντικός της Άιντραχτ Φρανκφούρτης μίλησε σε γερμανικό μέσο και έθιξε ευαίσθητα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι αθλητές, ενώ όπως τόνισε, το ποδόσφαιρο αποτελεί μία από τις χειρότερες επιχειρήσεις του κόσμου λόγω των πολλών χρημάτων που κυκλοφορούν.

«Πολλοί ποδοσφαιριστές έχουν εθιστεί στο αλκοόλ και έχουν καταστραφεί. Εγώ δεν είμαι αλκολικός. Μου αρέσει να περνάω καλά. Όμως περίπου ο ένας στους τρεις αντιμετωπίζει πρόβλημα αλκοολισμού ή κατάθλιψης αλλά ποτέ δεν μιλά για αυτό. Κανείς δεν μιλά για αυτό. Είναι τρομακτικός ο αριθμός. 

Όσα περισσότερα χρήματα έχει κάποιος, τόσο αυξάνονται οι ανησυχίες. Και όσο περισσότερο αγχώνεται κάποιος, γίνεται ολοένα και πιο δυστυχισμένος. Δημιουργούνται περίπλοκες καταστάσεις και συνήθως δεν ζητά κανένας βοήθεια. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν πολλά χρήματα και γι΄αυτό για εμένα θα είναι πάντα μία από τις πιο άσχημες επιχειρήσεις στον κόσμο». 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News