Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης 0-0: Ισοπαλία ακόμα και στο VAR

Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης έμειναν στο μηδέν έχοντας από ένα ακυρωθέν γκολ και τους Περιστεριώτες να αγωνίζονται με δέκα παίκτες στο τελευταίο τρίτο του ματς.

Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης μπορεί να πέτυχαν από ένα γκολ αλλά έμειναν στο μηδέν καθώς τα γκολ τους ακυρώθηκαν από το VAR, με τους φιλοξενούμενους να μην καταφέρουν να αξιοποιήσουν τοπ αριθμητικό πλεονέκτημα που είχαν μετά την αποβολή του Κουντέ στο 57′.

Ο Ατρόμητος μπήκε στο γήπεδο με στόχο την πρώτη του φετινή νίκη και ο Αστέρας το τρίποντο που θα τον έφερνε στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας.

Στο 10′ και μετά από μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Αστέρα, ο Αντζιέλσκι βρήκε δίχτυα, αλλά ήταν εκτεθειμένος. Το γκολ ακυρώθηκε από τον βοηθό και ακολούθως οι γραμμές του VAR επιβεβαώσαν την ορθότητα της απόφασής του.

Στο 15′ ο Καλτσάς βρέθηκε απέναντι από τον Τσιντώτα, κοντρόλαρε την μπάλα, και παρά την προσπάθεια και του Ντε Μποκ, πρόλαβε να πλασάρει και να σκοράρει. Ο βοηθός το ακύρωσε για οφσάιντ, με τον έλεγχο από το VAR να τον δικαιώνει με αποτέλεσμα το γκολ να μη μετρήσει.

Στο 56′ η αριθμητική ισορροπία διαταράχθηκε καθώς ο Φωτιάς έδειξε απευθείας κόοκινη κάρτα στον Κούντε για επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Μάντζη. Η αποβολή του δανεικού από τον Ολυμπιακό μέσο του Ατρομήτου ήρθε μέσω VAR καθώς αρχικά ο Φωτιάς είχε δείξει κίτρινη κάρτα και άλλαξε την απόφασή του όταν τσέκαρε τη φάση.

Ο Ατρόμητος διαμαρτυρήθηκε μέσω των social media για την αποβολή του Κουντέ: «Κόκκινη κάρτα στον Κούντε για μαρκάρισμα που δεν υφίσταται, καθώς νωρίτερα έχει σφυριχτεί φάουλ στον Κεσχρίντα και η ροή του παιχνιδιού είχε σταματήσει!»

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News