Παναθηναϊκός: Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήγε ΟΑΚΑ ενόψει Ολυμπιακού... κι έστειλε μηνύματα
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και στην προπόνηση του Παναθηναϊκού μια μέρα πριν την πρεμιέρα της Euroleague με τον Ολυμπιακό και εμψύχωσε τους παίκτες.
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα της Euroleague και η τελευταία προπόνηση των «πράσινων» πριν από την αναμέτρηση βρήκε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στο κλειστό του ΟΑΚΑ, όπου και εμψύχωσε τους παίκτες με ομιλία.
«Αν παλεύουμε για κάθε μπάλα ο κόσμος θα είναι μαζί μας» είπε ο ισχυρός άνδρας του Τριφυλλιού σε μια από τις ατάκες του ενώ συμμετείχε και στο καθιερωμένο «ζντο» με τους παίκτες του Παναθηναϊκού στο κέντρο του γηπέδου.
Assembled and ready ☘️ #WeTheGreens #paobc pic.twitter.com/9oMsqkJR9f
— Panathinaikos BC (@paobcgr) October 5, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- Ολυμπιακός: Με Τσικίνιο και Ποντένσε κόντρα στον ΟΦΗ
- Παναθηναϊκός: «Καμία προσέγγιση η ενδιαφέρον για τις μετοχές της ΠΑΕ»
- Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης: Πανελλήνιο ρεκόρ η Παυλοπούλου, θέση στον τελικό έκλεισε ο Μάρκος
- ΣΕΦ: Η επιστολή των εργαζομένων για τα μεγάλα προβλήματα
