ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ: «Πρόταση της Σίτι για 2ετές συμβόλαιο με 15 εκ. ευρώ ετησίως»

Ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Μάντσεστερ Σίτι θέλει να αποκτήσει τον Πορτογάλο σταρ, μετά το «ναυάγιο» με τον Χάρι Κέιν, αλλά ως ελεύθερη μεταγραφή.

Όπως αναφέρουν τα τελευταία δημοσιεύματα, από την Ιταλία και Αγγλία, η Μάντσεστερ Σίτι προσφέρει στον Κριστιάνο Ρονάλντο διετές συμβόλαιο με 15 εκ. ευρώ ετήσεις αποδοχές, αλλά δεν προτίθεται να πληρώσει ένα ποσό μεταγραφής στη Γιουβέντους. Η απώλεια του Χάρι Κέιν, λόγω της παραμονής του στην Τότεναμ οδηγεί τους «πολίτες» στην αναζήτηση επιθετικού και ο Πορτογάλος άσος είναι ο νούμερο ένα στόχος.

Με τα υπάρχοντα δεδομένα, η Σίτι έχει περιορισμένες επιλογές στη θέση του σέντερ φορ μετά την αποχώρηση του Σέρχιο Αγουέρο ως ελεύθερος. Παράλληλα και ο Ιταλός δημοσιογράφος Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο αποκαλύπτει ότι, η Σίτι είναι πρόθυμη να προσφέρει στον Ρονάλντο διετές συμβόλαιο  αξίας άνω των 15 ευρώ το χρόνο, αλλά δεν θέλει να πληρώσει στη Γιουβέντους αμοιβή μεταγραφής για τον Πορτογάλο. Η «Γηραιά Κυρία» αξιώνει 30 εκ. ευρώ για τον παίκτη, ώστε να κάνει κι εκείνη από την πλευρά της κινήσεις για την αντικατάστασή του στην εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου. Όπως αναφέρεται, η Γιουβέντους είναι πολύ θετική σε μια συμφωνία που να περιλαμβάνει την ανταλλαγή  του CR7 με τον Γκαμπριέλ Ζεσούς, αλλά ο Πέπε Γκουαρδιόλα έχει απορρίψει αυτήν την ιδέα.

Για το εν λόγω σενάριο, ο Φαμπρίτζιο Ρομάνο αναφέρει: Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ήταν τόσο ξεκάθαρος με τη Μάντσεστερ Σίτι: θα ήθελε να κρατήσει τον Γκάμπριελ Ιησούς ως μέλος της ομάδας, επίσης άτομα κοντά στον Βραζιλιάνο επιθετικό είναι απόλυτα πεπεισμένοι ότι ο Γκάμπριελ θα μείνει. Προς το παρόν δεν περιλαμβάνεται στις συνομιλίες του Κριστιάνο Ρονάλντο με τους Μέντες και Γιουβέντους».

Νωρίτερα είχε γράψει: 

«Ο μάνατζερ του Κριστιάνο Ρονάλντο, Ζόρζε Μέντες, βρίσκεται στο Τορίνο. Αναζητά επιλογές για τον Ρονάλντο – η Παρί δεν ενδιαφέρεται. Ο Μέντες πλησίασε τη Μάντσεστερ Σίτι για να υπογράψει ο Ρονάλντο – ακόμα δεν υπάρχει προσφορά. Η Γιουβέντους θέλει 30 εκατομμύρια ευρώ, η Μάντσεστερ Σίτι δεν σκοπεύει να πληρώσει και θέλει να κρατήσει τον Γκάμπριελ Ζεσούς».

Σύμφωνα με το Sky Sport στην Ιταλία, «η Σίτι ενδιαφέρεται να επαναφέρει τον Ρονάλντο στην Premier League  με ελεύθερη μεταγραφή και είναι πρόθυμη να του προσφέρει διετές συμβόλαιο, με αποδοχές ύψους 15 εκατ. ευρώ. Η Παρί δεν ενδιαφέρεται».

Την ίδια ώρα, ο μάνατζερ του Πορτογάλου πρώτου σκόρερ στο EURO, Ζόρζε Μέντες φαίνεται να «τον πρόσφερε στην Σίτι την περασμένη εβδομάδα για 30 εκ. ευρώ». Επιπλέον, η Παρί Σεν Ζερμέν εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για τον Ρονάλντο, μετά και την πρόταση που έλαβε ο Κιλιάν Εμπαπέ από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ύψους 160 εκ. ευρώ αυτήν την εβδομάδα. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News