Βαθμολογίες UEFA: Πώς διαμορφώθηκαν οι κατατάξεις στους ομίλους των ελληνικών ομάδων

Οι βαθμολογίες των ελληνικών ομάδων μετά την ολοκλήρωση της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων.

Ο ΠΑΟΚ παραμένει στην πρώτη θέση του ομίλου του μετά τη σπουδαία νίκη στην Τούμπα επί της Άιντραχτ και κρατάει την τύχη στα χέρια του. Ο Δικέφαλος έχει 6 βαθμούς, η Άιντραχτ έμεινε στους 3 και οι Ελσίνκι και Αμπερντίν έχουν από 1.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Ο Ολυμπιακός έχασε ένα δικό του ματς με την Τόπολα και εκεί που κρατούσε τους 3 βαθμούς της νίκης, πήρε τον έναν που τον φέρνει στην τρίτη θέση. Η Γουέστ Χαμ επικράτησε της Φράιμπουργκ και με 6 βαθμούς είναι στην κορυφή του ομίλου και είναι η επόμενη αντίπαλος του Ολυμπιακού στις 26 Οκτωβρίου. Η γερμανική ομάδα έμεινε στους 3 βαθμούς.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Λουκούμι η ισοπαλία στο Μαρσέιγ-Μπράιτον για την ΑΕΚ που μετά τη δική της ισοπαλία με τον Άγιαξ είναι στην πρώτη θέση του ομίλου της και πλέον ετοιμάζεται για το επόμενο κρίσιμο ματς, αυτό στη Μασσαλία στις 26 Οκτωβρίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Μόνος πρώτος στον όμιλό του είναι πλέον ο Παναθηναϊκός μετά το 0-0 στο Ισραήλ επί της Μακάμπι Χάιφα. Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς πήγε στους 4 βαθμούς, αφήνοντας στους 3 τη Βιγιαρεάλ και τη Ρεάν και στον ένα βαθμό τη Μακάμπι.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News