ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τα βρήκε σε όλα με την Ιντεπεντιέντε για Παλάσιος
Οι «πράσινοι» έφτασαν σε πλήρη συμφωνία με την αργεντίνικη ομάδα, όμως μένει ακόμα να διευθετηθεί ένα ζήτημα για να κλείσει η μεταγραφή.
Μία…ανάσα προτού οριστικοποιήσει τη μεταγραφή του Σεμπαστιάν Παλάσιος είναι ο Παναθηναϊκός. Το «τριφύλλι» συμφώνησε σε όλα με την Ιντεπεντιέντε, αφού κατέθεσε νέα βελτιωμένη πρόταση ύψους 1,2 εκ. ευρώ και κάλυψε τα «θέλω» των Αργεντινών δείχνοντας πόσο θέλει να τελειώσει τη συγκεκριμένη υπόθεση.
Όμως, ενώ οι «πράσινοι» έδειξαν τον απαραίτητο ζήλο και γεφύρωσαν την όποια οικονομική διαφορά υπήρχε με την προηγούμενη πρότασή τους, ώστε να φέρουν στην Ελλάδα τη Νο.1 επιλογή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την θέση των εξτρέμ, υπάρχει άλλος ένας παράγοντας που επηρεάζει αυτή τη στιγμή τη συμφωνία.
Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με την Ιντεπεντιέντε για την εξαγορά των 50% των δικαιωμάτων του παίκτη. Το υπόλοιπο 50% κατέχει η Πατσούκα, η οποία θέλει κι αυτή να βγάλει το κατιτίς της, αφού είδε πως υπάρχει ενδιαφέρον γύρω από το όνομα του παίκτη.
Δεν φαίνεται πιθανό η στάση της να προκαλέσει πρόβλημα και να χαλάσει τη μεταγραφή, ωστόσο ίσως το «τριφύλλι» αναγκαστεί να δώσει κι ένα ποσό στους Μεξικανούς προκειμένου να ξεπεραστεί κι αυτό το τελευταίο εμπόδιο και να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό η μετακίνηση του 29χρονου Αργεντινού εξτρέμ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Υπεράνω Όλων: Δεν νομίζετε ότι ήρθε η ώρα να το πάρουμε αλλιώς;
- Ρότα:« Η απογοήτευση του αποκλεισμού από το Μουντιάλ μας γεννά ευθύνη για το μέλλον»
- Τεράστια συνεργασία: Νέα συνδρομητική πλατφόρμα streaming απο Alter Ego Media, ΑΝΤ1 και Motor Oil!
- Παναθηναϊκός: Το σχόλιο του Αταμάν για την κατάσταση των Γκραντ και Ρογκαβόπουλου
- ΠΑΟΚ: Η συμφωνία-«χρυσάφι» με τον Άμπελ Φερέιρα συνεχίζει να αποδίδει
