ΕΠΟ: Απαξίωσαν και το κύπελλο - Αγώνες χωρίς τηλεοπτική μετάδοση και ο κόσμος στα «κάγκελα»!

Ξεφτίλισαν και το κύπελλο αφήνοντας τη διοργάνωση χωρίς τηλεοπτικό πάροχο δείχνοντας ασέβεια στους φιλάθλους.

Το κύπελλο Ελλάδας είναι σε εξέλιξη, πλέον μπήκαν και οι ομάδες της Super League (εκτός των πρώτων 6 της περσινής σεζόν), αλλά αν βγείτε στο δρόμο και ρωτήσετε τον κόσμο ανάθεμα αν ξέρουν οι περισσότεροι ότι η διοργάνωση έχει αρχίσει.

Το Σάββατο έπαιξαν ο ΠΑΣ Γιάννινα με τον Βόλο, δύο ομάδες της μεγάλης κατηγορίας. Τη Δευτέρα παίζει ο ΟΦΗ με τα Χανιά. Σπουδαία παιχνίδια, με μεγάλο ενδιαφέρον, αλλά ακόμα η ΕΠΟ δεν έχει έρθει σε συμφωνία για τηλεοπτικό πάροχο. Με λίγα λόγια, τα παιχνίδια γίνονται στα… τυφλά.

Για κάντε μία ερώτηση στην Κρήτη, τον κόσμο του ΟΦΗ. Η ομάδα τους παίζει τη Δευτέρα στα Χανιά και δεν έχουν τρόπο να δουν το παιχνίδι: πρώτον, γιατί δεν έχει τηλεοπτική κάλυψη και δεύτερον γιατί υπάρχει απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων (οργανωμένης και μη). Είσαι, δηλαδή, φίλαθλος του ΟΦΗ, παίζει η ομάδα σου στο κύπελλο, σε μία διοργάνωση που στην Κρητική ομάδα έχουν θέσει ως στόχο, αλλά δεν έχεις τρόπο να παρακολουθήσεις την αναμέτρηση!

Στην ΕΠΟ, βέβαια, αλλού βαρούν τα κρούταλα κι αλλού χορεύει η αρκούδα. Απαξιώνουν και το κύπελλο, κρίνονται ως αποτυχημένοι και ανεπαρκείς ακόμα και στο να κλείσουν συμφωνία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Προφανώς θα βρεθεί κάποια λύση και στη συνέχεια που θα μπουν και οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρης θα αναγκαστεί η ΕΠΟ να φτάσει σε συμφωνία, η οποία εύλογα δεν θα είναι με τους οικονομικούς όρους που θα ήθελε. Γιατί πολύ απλά θα έχει τη θηλιά στο λαιμό και δεν την παίρνει να αφήσει το κύπελλο χωρίς μεταδόσεις. Ήδη, όμως, έχουν καταφέρει (γιατί περί κατορθώματος πρόκειται) να ξεφτιλίσουν το προϊόν. Για πολλοστή φορά εκεί στο πάρκο Γουδή ζυγίσθηκαν, μετρήθηκαν και βρέθηκαν… ελλειπείς!

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News