Παναθηναϊκός: Ο Εργκίν Αταμάν κράτησε 4,5 ώρες τους παίκτες του για βιντεοανάλυση!

Εurokinissi
Ο Τούρκος προπονητής του Παναθηναϊκού Εργκίν Αταμάν που είχε βγει εκτός εαυτού μετά το παιχνίδι με το Μαρούσι, απάντησε στους παίκτες του με βιντεονάλυση για 4,5 ώρες, ενώ ακολούθησε δίωρη προπόνηση.
Από τις 12.30 το μεσημέρι μέχρι τις 5 το απόγευμα, ο Εργκίν Αταμάν και οι συνεργάτες του ανέλυαν στο video ξανά και ξανά ότι πήγε στραβά στο παιχνίδι με το Μαρούσι, που έκανε έξαλλο τον προπονητή του Παναθηναϊκού με την εμφάνιση των παικτών του.
Και σαν να μην έφτανε αυτό, ακολούθησε χορηγική εκδήλωση για τους παίκτες και μετά δίωρη προπόνηση. Συνολικά οι παίκτες του Παναθηναϊκού χτύπησαν… οκτάωρο πριν από το παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου στο ΟΑΚΑ (12/10, 21:15) για την Εuroleague.
Μένει να φανεί αν οι πρακτικές του Τούρκου τεχνικού θα έχουν και αποτελέσματα στο παρκέ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ανδρέας Τετέι: Το «βαρύ πυροβολικό» του Παναθηναϊκού
- ΑΕΚ: Η συζήτηση Νίκολιτς-Βίντα για τον νέο του ρόλο
- Καράιτσιτς για Ολυμπιακό: «Χωρίς F4 θα έπαιρνε τη EuroLeague πέντε σερί χρόνια»
- Σλούκας: «Θα χρειαστεί χρόνος και πολλή δουλειά ακόμα»
- Μπέος: «Παραποιήθηκαν τα λεγόμενά μου για Νίκολιτς, από τους καλύτερους προπονητές που έχουν εργαστεί στην Ελλάδα»
