ΑΕΚ: Πάει για το «μπαμ» με Τσούμπερ!

Ο αριστερός εξτρέμ Στίβεν Τσούμπερ που έκανε θραύση στο πρόσφατο Euro με τις 4 ασίστ σε 4 ματς στο στόχαστρο της ΑΕΚ

Προσπαθεί να κλείσει τον Στίβεν Τσούμπερ η ΑΕΚ!

Ο Ελβετός μεσοεπιθετικός, ο οποίος έβγαλε μάτια στο πρόσφατο EURO με την Εθνική ομάδα της χώρας του βρίσκεται στο στόχαστρο της Ένωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τσούμπερ, ο οποίος ανήκει στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, αναμένεται να αποχωρήσει από τον γερμανικό σύλλογο και η ΑΕΚ βρίσκεται κοντά σε συμφωνία μαζί του.

Ο Τσούμπερ δεσμεύεται με την Άιντραχτ μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, αλλά βρίσκεται εκτός πλάνων του νέου προπονητή των Γερμανών, καθώς τους έχει διαμηνύσει πως επιθυμεί να αποχωρήσει από τους «Αετούς».

Συγκεντρωτικά, στα 30 του χρόνια είναι γεμάτος εμπειρία, έχοντας 129 παιχνίδια στην Μπουντεσλίγκα (14 γκολ -12 ασίστ) και 127 ματς (23 γκολ – 21 ασίστ) στο Ελβετικό πρωτάθλημα.

Είναι εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική Ελβετίας (40 συμμ. – 8 γκολ) και στο πρόσφατο Euro έκανε θραύση με τις 4 ασίστ σε 4 ματς, φτάνοντας με τη χώρα του μέχρι τα προημιτελικά, όπου αποκλείστηκε στα πέναλτι από την Ισπανία. (Στους «16» η Ελβετία πέρασε την Γαλλία). Κόντρα στην Γαλλία αγωνίστηκε 79 λεπτά και με την Ισπανία 90′. Ενώ μέτρησε άλλες δύο συμμετοχές στη φάση των ομίλων. Με την Τουρκία, όπου έβγαλε 3 ασίστ (!) σε 85 λεπτά συμμετοχής και 32 λεπτά με την Ιταλία.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News