ΠΑΟΚ: Προς sold out τα εισιτήρια της «ασπρόμαυρης» κερκίδας με την Αμπερντίν στη Σκωτία
Η διάθεση των εισιτηρίων των φίλων του ΠΑΟΚ για το εκτός έδρας ματς με την Αμπερντίν ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής και το 90% αυτών έχουν ήδη πουληθεί.
Ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής η πώληση των εισιτηρίων της κερκίδας των φίλων του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με την Αμπερντίν στη Σκωτία, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Conference League 2023-24 που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου (22:00, ώρα Ελλάδας) στο Pittodrie Stadium.
Η ασπρόμαυρη ΠΑΕ παρέλαβε εισιτήρια για τις θύρες P. Q, R και λίγο μετά το απόγευμα, προς διάθεση είχαν μείνει κάποια εισιτήρια στη θύρα Q, τα οποία και αναμένεται να εξαντληθούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καλαμάτα: Ο λόγος της παραίτησης Βοσνιάδη και το...deja vu
- Παναθηναϊκός AKTOR: Tα όνειρα του Αταμάν κι ο ονειρικός Χουάντσο
- Συγκλονίζει ο Λημνιός για Μπάλντοκ: «Είχαμε καλό δέσιμο, με ρωτούσε κάθε μέρα τι κάνει ο νεογέννητος γιος μου»
- Ο Γιαννακόπουλος επιμένει για το ευρωπαϊκό: «Θα είναι το πιο μάγκικο»
- ΕΛΑΣ: Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την Ελλάδα για την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου
