Άρης: Ούτε τώρα έτοιμος ο Ζαν Ζουλ Εμβοντό!

Εurokinissi

Ο καμερουνέζος Ζαν Ζουλ Εμβοντόαισθάνθηκε και πάλι ενοχλήσεις στο γόνατο και δεν υπολογίζεται για το Σαββατιάτικο εκτός έδρας ματς με τον Πανσερραϊκό

Οι τραυματισμοί δεν αφήνουν σε ησυχία τον Ζαν Ζουλ Εμβοντό και ουσιαστικά αφήνουν εκτός μάχης για το εκτός έδρας ματς του Άρη με τον Πανσερραϊκό, τον Καμερουνέζο μέσο.

Ο Ζαν Ζουλ χτύπησε στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο την πρώτη αγωνιστική, αντικαταστάθηκε και από τότε δεν έχει επιστρέψει επί της ουσίας.

O 25χρονος έπαιξε από τότε 14 λεπτά κόντρα στον Παναιτωλικό και 4 λεπτά με τον Ολυμπιακό, αλλά παραπονούνταν για ενοχλήσεις στο γόνατο. Αυτός ήταν και ο λόγος που δνε έπαιξε στο τελευταίο ματς με την Κηφισιά.

Στο διάστημα της διακοπής φάνηκε να επιστρέφει προς το τέλος, έπαιξε όμως μόλις 20 λεπτά στο οικογενειακό διπλό με την Κ19, αισθάνθηκε πάλι ενοχλήσεις και χτες στην προπόνηση, διαμαρτυρήθηκε για πόνους στο γόνατο. Ο Άκης Μάντζιος δεν μπορεί να τον υπολογίζει χωρίς προπονήσεις για το ματς του Σαββάτου και ο Ζαν Ζουλ έγινε ο έκτος τραυματίας μετά τους Μάνου Γκαρθία, Βέλεθ, Ρουπ, Σαβέριο και Δεληζήση.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News