Κύπελλο Ελλάδας: Το τελευταίο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός και οι Λούα Λούα, Νούνιες
H τελευταία φορά που αναμετρήθηκαν οι δύο «αιώνιοι» στο κύπελλο. Θυμηθείτε τι έγινε στο τελευταίο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, το οποίο ήταν και πάλι για την φάση των «16» και γράφτηκε ο «ερυθρόλευκος» θρίαμβος με γκολάρες των Λούα Λούα και Νούνιες.
Η κλήρωση για το Κύπελλο Ελλάδας έβγαλε το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για την φάση των «16».
Μια δυνατή μονομαχία με το τελευταίο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για κύπελλο Ελλάδας, να είναι στις 16 Ιανουαρίου του 2008.
Τότε και πάλι οι δύο αιώνιοι αντίπαλοι έπαιξαν για την φάση των «16». Αλλά ήταν μονό παιχνίδι και διεξήχθη στο Καραϊσκάκη.
Στον πάγκο του ο Ολυμπιακός είχε τον Τάκη Λεμονή και ο Παναθηναϊκός τον Ζοσέ Πεσέιρο. Ο Ολυμπιακός πήρτε πανηγυρικά την πρόκριση καθώς θριάμβευσε με 4-0. Μάλιστα οι Λούα Λούα, Νούνιες είχαν σημειώσει εντυπωσιακά γκολ.
TAGS
# Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών
# Λιονέλ Νούνιες
# Λομάνα Λούα Λούα
# Ολυμπιακός
# Παναθηναϊκός
# Ποδόσφαιρο
# Τάκης Λεμονής
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καλαμάτα: Ο λόγος της παραίτησης Βοσνιάδη και το...deja vu
- Παναθηναϊκός AKTOR: Tα όνειρα του Αταμάν κι ο ονειρικός Χουάντσο
- Συγκλονίζει ο Λημνιός για Μπάλντοκ: «Είχαμε καλό δέσιμο, με ρωτούσε κάθε μέρα τι κάνει ο νεογέννητος γιος μου»
- Ο Γιαννακόπουλος επιμένει για το ευρωπαϊκό: «Θα είναι το πιο μάγκικο»
- ΕΛΑΣ: Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την Ελλάδα για την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου
