KΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ: Αποχωρεί οριστικά από την Γιουβέντους

Άμεσα αναμένεται να αποχωρήσει από τη Γιουβέντους ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή να συζητά με τη Μάντσεστερ Σίτι τις λεπτομέρειες του συμβολαίου του πελάτη του.

Oριστικό τέλος βάζει στις σχέσεις του με τη Γιουβέντους ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος έχει κάνει ξεκάθαρο με κάθε τρόπο στη διοίκηση των «μπιανκονέρι» πως θέλει να αποχωρήσει και φαίνεται πως οι σχέσεις του με τους ιθύνοντες της ομάδας έχουν φτάσει στα άκρα.

Ο 36χρονος έχει αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Μάντσεστερ Σίτι και σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο η Γιουβέντους περιμένει πλέον τα 30 εκατ. ευρώ που έχει ορίσει ως τιμή πώλησης του Πορτογάλου για να τον παραχωρήσει.

Αυτή τη στιγμή ο ατζέντης του «CR7» διαπραγματεύεται με τους «Πολίτες» τις λεπτομέρειες του συμβολαίου του πελάτη του και παράλληλα συζητά μαζί τους έτσι ώστε να στείλουν το συντομότερο δυνατόν την προσφορά τους στη «Γηραιά Κυρία».

Οι «μπιανκονέρι» φέρεται πως έχουν ζητήσει από τη Σίτι και έμψυχο αντάλλαγμα εκτός από χρήματα, με τα ονόματα των Ραχίμ Στέρλινγκ και Γκάμπειελ Ζέσους να βρίσκονται στο τραπέζι, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα βέβαια να θέλει να κρατήσει τον Βραζιλιάνο.

Ο Ρονάλντο δεν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή της Γιουβέντους για το παιχνίδι με την Έμπολι.

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News