ΠΑΟΚ: Τι περιμένει από τον... εαυτό του και τι θέλει να συμβεί στο ντέρμπι των «αιωνίων»

Ο ΠΑΟΚ θέλει να μην αφήσει τον Ατρόμητο να… ξεθαρρέψει και με το τέλος του αγώνα να δει το ντέρμπι των «αιωνίων» για να περιμένει τις αλλαγές στη βαθμολογία.

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στην Τούμπα για να υποδεχθεί τον Ατρόμητο πριν το 10ήμερο εκτός Θεσσαλονίκης με τρία κομβικά ματς σε Αμπερντίν, OPAP Arena και «Καραϊσκάκης». Ο Δικέφαλος θέλει να αποφύγει το «deja vu».

Μετά την πρώτη διακοπή του πρωταθλήματος για εθνικές ομάδες, είχε υποδεχθεί στην Τούμπα ομάδα που είχε μόλις αλλάξει προπονητή και δεν είχε καταφέρει να κερδίσει, με τον Άρη να φεύγει με το 0-0. Αυτή τη φορά ο Ατρόμητος, έχοντας αλλάξει προπονητή, έρχεται στην Τούμπα μετά από διακοπή για εθνικές ομάδες.

Ο Ατρόμητος έχει το «μηδέν» σε νίκες φέτος γεγονός που από τη μια τον βαραίνει και από την άλλη ίσως να τον κάνει να είναι λιγότερο αγχωμένος, σε ένα ματς που παραδοσιακά δεν είναι στα «εντός προγράμματος» για τους Περιστεριώτες, που πέρσι είχαν ισοφαρίσει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στο 92′ αν και έπαιζαν με 10 παίκτες και δέχθηκαν γκολ στο 96′ για να φύγουν με άδεια χέρια.

Την ώρα που θα ξεκινά το δεύτερο ημίχρονο στην Τούμπα θα έρθει η σέντρα στο «Καραϊσκάκης» εκεί που ο Ολυμπιακός που είναι στο +5 υποδέχεται τον Παναθηναϊκό που είναι στο +3 από τον Δικέφαλο.

Εφόσον ο ΠΑΟΚ κάνει τη δουλειά του και νικήσει τον Ατρόμητο, θα περιμένει να μάθει τη θέση του στη βαθμολογία. Σε νίκη του Ολυμπιακού, ο ΠΑΟΚ περνάει στη δεύτερη θέση αλλά διατηρείται η απόσταση των πέντε βαθμών από τον Ολυμπιακό.

Η ισοπαλία μοιάζει το ιδανικό σενάριο, με τον ΠΑΟΚ να πιάνει τον Παναθηναϊκό στη δεύτερη θέση και να μειώνει στους 3 βαθμούς την απόστασή του από την κορυφή.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News