Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Νέα επίθεση με video «Euroleague Mafia»
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξαπέλυσε νέα επίθεση εναντίον της Euroleague με αφορμή την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι.
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξαπέλυσε ολομέτωπη επίθεση στην Euroleague. Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού ήταν έξαλλος με ορισμένες από τις αποφάσεις του διαιτητικού τρίου της αναμέτρησης με τη Μακάμπι (Ρόμπερτ Λοτερμόζερ, Ούρος Νίκολιτς και Ράιν Πεεράντι) και σε ανάρτησή του με video έγραψε «Euroleague Mafia».
Σε προηγούμενη ανάρτηση, ο Γιαννακόπουλος είχε γράψει: «Δεν σέβεστε τους έξι τίτλους μας. Δεν σέβεστε το brand μας. Δεν σέβεστε μια οικογένεια που επενδύει στο μπάσκετ για περισσότερα από τριάντα χρόνια. Δεν σέβεστε τον καλύτερο -βάσει δεδομένων- προπονητή στην Ευρώπη. Και τέλος, αλλά κυρίως, δεν σέβεστε τους φιλάθλους μας».
Δείτε το video που ανέβασε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αντίνο: «Όταν μου τηλεφώνησε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού δεν είχα πλέον την παραμικρή αμφιβολία»
- Παναθηναϊκός Παρασκήνιο: Αναβάλλεται το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του Τετέι
- Ολυμπιακός: Χωρίς πλέι μέικερ στην Ρόδο για το ματς με τον Κολοσσό
- Γιώργος Χελάκης: Ο Ολυμπιακός αντέχει, προσαρμόζεται και κερδίζει...
- Νίκος Σαρίδης: Τα κουρασμένα παλικάρια των δύο ηπείρων
