Λιονέλ Μέσι: Πήγε για γκολάρα με φάουλ από τα πλάγια αλλά σημάδεψε το δοκάρι
Ο ΛΙονέλ Μέσι έπαιξε το τελευταίο του ματς για τη σεζόν με την Ίντερ Μαϊάμι.
Η Σάρλοτ επικράτησε με 1-0 της Ιντερ Μαϊάμι με τον Κέρβιν Βάργκας να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Ο Λιονέλ Μέσι αγωνίσθηκε 90 λεπτά, στην επιστροφή του στην αγωνιστική δράση για λογαριασμό της ομάδας του, μετά την νίκη με 3-1 επί των LAFC στις 3 Σεπτεμβρίου, καθώς ήταν τραυματίας.
Ο Αργεντινό σκόραρε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, όμως το τέρμα ορθώς ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στη συνέχεια, και συγκεκριμένα στο 62′ ο Μέσι εκτέλεσε φάουλ από δύσκολη γωνία, αλλά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
Lionel Messi nearly restore parity for Inter Miami from a free-kick but it was pushed off the crossbar.pic.twitter.com/oS5j2fKR3Z
— e360hubs football (@e360hub2) October 22, 2023
Ο Μέσι έκλεισε την πρώτη του χρονιά στο MLS σημειώνοντας 10 γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ οδήγησε την Ιντερ Μαϊάμι στην κατάκτηση του Λιγκ Καπ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Είναι καλύτερος και με αποδείξεις!
- Footmercato: «Ο πιο επιτυχημένος πρόεδρος ο Μαρινάκης»
- Forbes 2026: Οι πλουσιότεροι Έλληνες ιδιοκτήτες ομάδων – Πρώτος ο Βαγγέλης Μαρινάκης
- Μπέτις: Οι -τρανταχτές- απουσίες φέρνουν ελπίδα στον Παναθηναϊκό
- Νίκος Παπαδόπουλος: Κάνει γκελ το όνομά του στη Θεσσαλονίκη!
