Κηφισιά-ΟΦΗ 0-0: Άντεξε με 10 παίκτες η Κηφισιά, μοιραίος ο Φελίπε

Ο ΟΦΗ έπαιζε από το 39′ με παίκτη παραπάνω, έχασε πέναλτι στο 88′ με τον Λουίς Φελίπε και η αξιόμαχη Κηφισιά στάθηκε όρθια στη Λαμία και κράτησε το 0-0 παίρνοντας τον βαθμό.

Πολλά είχε το πρώτο μέρος στη Λαμία εκτός από γκολ. Ο ΟΦΗ, που παρατάχθηκε με επιθετική ενδεκάδα και τους Πασαλίδη-Μεγιάδο εκτός λόγω καρτών, είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να πάρει το προβάδισμα στο σκορ. Η μία, η κλασική, με τον Φελίπε, ο οποίος εξ επαφής πλάσαρε άουτ και η δεύτερη σε κεφαλιά του Ντίκο που έδιωξε δύσκολα ο γκολκίπερ της Κηφισιάς.

Στο 39′ κι αφού πρώτα η φάση τσεκαρίστηκε σε onfield review από τον διαιτητή -γιατί ο VAR είχε αντίθετη άποψη- οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες μετά από απευθείας κόκκινη του Τζακ Ιπαλίμπο (απόφαση που έφερε ανακοίνωση κατά της διαιτησίας στο ημίχρονο από την Κηφισιά).

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Νταμπράουσκας, απογοητευμένος με την εικόνα της ομάδας του, έριξε στο παιχνίδι Νέιρα, Ριέρα και Μοσκέρα θέλοντας να αλλάξει την επιθετική εικόνα, αφού πίσω ο ΟΦΗ δεν αντιμετώπιζε προβλήματα από την ακίνδυνη Κηφισιά.

Στα τελευταία λεπτά ο τεχνικός του ΟΦΗ έριξε και τον Μπάκιτς αλλάζοντας το σύστημα του ΟΦΗ σε 4-4-1-1 ευελπιστώντας πως θα βρεθεί το «χρυσό» γκολ για το διπλό.

Στο 86ο λεπτό, ο ΟΦΗ κέρδισε πέναλτι, όταν ο Βούρος πέρασε κάθετη πάσα και ο Μποτία ανέτρεψε τον Λουίς Φελίπε, για να δείξει ο διαιτητής την άσπρη βούλα. Όμως, ο Αναγνωστόπουλος έπεσε σωστά στη δεξιά γωνία του για να αποκρούσει εντυπωσιακά μετά την εκτέλεση από τον Λουίς Φελίπε.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News