ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Επεισόδιο ανάμεσα σε Χατζηγιοβάνη και Βιγιαφάνες
Ανάρμοστη συμπεριφορά επέδειξαν στη χθεσινή προπόνηση του Παναθηναϊκού οι Τάσος Χατζηγιοβάνης και Λούκας Βιγιαφάνες. Μετά την ένταση που προκλήθηκε μεταξύ τους, οι δύο ποδοσφαιριστές κλήθηκαν σε απολογία και δε θα αγωνιστούν στο αυριανό φιλικό.
Επεισόδιο με πρωταγωνιστές τους Τάσο Χατζηγιοβάνη και Λούκας Βιγιαφάνες στη χθεσινή προπόνηση του Παναθηναϊκού. Με τους δύο ποδοσφαιριστές να επιδεικνύουν ανάρμοστη συμπεριφορά και να δημιουργείται ένταση μεταξύ τους.
Η ομάδα τους έχει καλέσει και τους δύο σε απολογία, προκειμένου να τιμωρηθούν για το παραπάνω. Προς το παρόν προπονήθηκαν μόνοι τους το πρωί, ενώ δε θα αγωνιστούν στο αυριανό φιλικό των «πρασίνων».
Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» θα προπονηθούν κανονικά το απόγευμα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Ο Ιμανόλ έχει ήδη ξεπεράσει τις προσδοκίες
- Ολυμπιακός: Η αποστολή για το ματς με την Κηφισιά
- ΑΕΚ Παρασκήνιο: Τι έγινε με τον Νίκολιτς μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ
- Ολυμπιακός: Ο Ιμανόλ αποκάλυψε το μυστικό του αήττητου σερί
- Ολυμπιακός σε σοκ: Πώς αντικαθίσταται ο Μοντέρο; - Ο Κόντσαρ, ο Γουόρντ, ο Πλώτας και το... κάρμα του Ντόρσεϊ
