ΟΦΗ-Ολυμπιακός: STOP της Αστυνομίας στους ερυθρόλευκους οπαδούς

Η Αστυνομική διεύθυνση Ηρακλείου είπε «όχι» και σε οργανωμένη και σε μεμονωμένη μετακίνηση οπαδών του Ολυμπιακού στο ματς της Δευτέρας με τον ΟΦΗ.
Η Αστυνομική διεύθυνση Ηρακλείου είπε «όχι» και σε οργανωμένη και σε μεμονωμένη μετακίνηση οπαδών του Ολυμπιακού στο ματς της Δευτέρας (30/10 – 21:30) με τον ΟΦΗ. Αρνητική εξάλλου ήταν και η κρητική ΠΑΕ.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
«Κατόπιν σχετικής εισήγησης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, αποφάσισε: “την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, καθώς και την απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων σε αυτούς κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 1, περιόδου 2023-2024, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΟΦΗ – Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 30.10.2023 και ώρα 21:30 στο γήπεδο ποδοσφαίρου “Θ. Βαρδινογιάννης”, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καλαμάτα: Ο λόγος της παραίτησης Βοσνιάδη και το...deja vu
- Παναθηναϊκός AKTOR: Tα όνειρα του Αταμάν κι ο ονειρικός Χουάντσο
- Συγκλονίζει ο Λημνιός για Μπάλντοκ: «Είχαμε καλό δέσιμο, με ρωτούσε κάθε μέρα τι κάνει ο νεογέννητος γιος μου»
- Ο Γιαννακόπουλος επιμένει για το ευρωπαϊκό: «Θα είναι το πιο μάγκικο»
- ΕΛΑΣ: Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την Ελλάδα για την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου
