Άρης: Μία σίγουρη αλλαγή στην ενδεκάδα με ΠΑΣ Γιάννινα, ετοιμάζονται άλλες δύο

Εurokinissi

Ο Άρης συνεχίζει σε εξαιρετικό κλίμα την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο προπονητής του Άρη Άκης Μάντζιος ετοιμάζει τα πλάνα του για το Κυριακάτικο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα κάνοντας κάποιες αρχικές σκέψεις για την ενδεκάδα και όλα δείχνουν ότι σίγουρα θα γίνει μια αλλαγή στο βασικό σχήμα, ενώ είναι πολύ πιθανό να αλλάξουν δύο ακόμα πρόσωπα.

Ο Νιγηριανός Οντουμπάτζιο έχοντας σημαντική συμμετοχή στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τον Πανσερραϊκό, δίνοντας φρεσκάδα και ορμή, πήρε μέτρα, ανέβασε τον Άρη και βοήθησε να κλείσουν τους αντιπάλους στην εστία τους. Σε σχέση με τον Μοντόγια, σίγουρα ο Οντουμπάτζιο μπορεί να βοηθήσει περισσότερο επιθετικά, ενώ ίσως είναι και ο πιο αθλητικός ποδοσφαιριστής του Άρη, με πολλά τρεξίματα. Ασφαλώς υπάρχει το ζήτημα της απουσίας κεντρικού αμυντικού πίσω από τους Φαμπιάνο και Μπράμπετς, αλλά και η παρουσία του στην ενδεκάδα, μπορεί να δώσει πράγματα στον Άρη.

Αυτή όμως δεν είναι η μοναδική σκέψη που κάνει ο Άκης Μάντζιος για την ενδεκάδα. Ο προπονητής του Άρη εξετάζει επιλογές για δύο θέσεις, αυτήν του επιτελικού μέσου και του αριστερού εξτρέμ, όπου υπάρχει θέμα από την αρχή της σεζόν.

Μέσα ο Νταρίντα

Ο Τσέχος Βλάντι Νταρίντα έδειξε ότι είναι σε καλή κατάσταση και εφόσον έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις ίσως προωθηθεί στο «δέκα», κάτι που σημαίνει ότι μένει να φανεί ποιος θα είναι ο τρίτος χαφ μετά τον Βερστράτε. Με τον Πανσερραϊκό έπαιξε ο Τζούρασεκ, υπάρχει και ο Πάρντο. Όσο για την θέση του αριστερού εξτρέμ, δεν αποκλείεται να δούμε μαζί στο βασικό σχήμα τους Σουλεϊμάνοφ και Μόμπεργκ Κάρλσον, αν και οι δύο θέλουν να παίζουν στο δεξί άκρο. Δεν αποκλείεται να μείνει στη θέση του και ο Μενέντες.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News