Μαρτίνεθ: «Ευχαριστώ τον κόσμο για όσα ζήσαμε»

Μαρτίνεθ: «Ευχαριστώ τον κόσμο για όσα ζήσαμε».

Ο Ολυμπιακός πήρε μια μεγάλη νίκη κόντρα στην Γουέστ Χαμ με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να αποθεώνει και τον κόσμο για την ατμόσφαιρα και την βοήθεια του.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον κόσμο που βρέθηκε στο Καραϊσκάκη και ήταν από τους παράγοντες που της νίκης που πήρε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Γουέστ Χαμ.

Ο Ολυμπιακός ήθελε πάση θυσία τη νίκη κόντρα στην Γουέστ Χαμ και τα κατάφερε με τα γκολ των Φορτούνη, Ροντινέι. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ μιλώντας στην Cosmote TV, αποθέωσε τον κόσμο για την πολύτιμη βοήθεια του.

«Πήραμε μια μεγάλη νίκη και κοιτάμε μπροστά. Δεν έχει σημασία τι κάναμε στο παρελθόν Τώρα πήραμε τους βαθμούς που θέλαμε με πολύ καλή εμφάνιση. Το ποδόσφαιρο θέλει συγκέντρωση και είμαστε ευχαριστημένοι που την έδειξαν οι παίκτες, οι οποίοι ήταν φανταστικοί. Μου είχαν πει για τις μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη με τον κόσμο του. Και σήμερα την έζησα και ήταν μοναδικό. Το αξίζει ο κόσμος και είμαστε ένα μαζί του. Μεγάλη η βοήθεια του και τον ευχαριστούμε για την ατμόσφαιρα», δήλωσε ο Ισπανός προπονητής.

Για την παρουσία του Τζάκσον Πορόσο, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ είπε:

«Όλοι οι παίκτες είναι απαραίτητοι. Δεν στηριζόμαστε στους μισούς του ρόστερ. Σήμερα πήρε την ευκαιρία του ο Πορόσο. Είμαστε χαρούμενοι γι αυτόν. Δουλεύει σκληρά και ήσυχα. Πήρε την ευκαιρία του και ήταν ένας από τους καλύτερους. Αλλά είμαστε ένα σύνολο και όλοι αγωνίστηκαν παθιασμένα και με την ίδια θέληση».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News