Ολυμπιακός: Το ξέσπασμα του Μαρτίνεθ και τα συγχαρητήρια στα αποδυτήρια

Ολυμπιακός: Το ξέσπασμα του Μαρτίνεθ και τα συγχαρητήρια στα αποδυτήρια

Ο Ολυμπιακός έκανε εξαιρετική εμφάνιση με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να το χαίρεται και να τονίζει στους παίκτες που θα έρθουν ακόμα καλύτερες εμφανίσεις.

Ο Ολυμπιακός πέτυχε μια σπουδαία νίκη απέναντι στην Γουέστ Χαμ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ ήταν σίγουρος πως οι παίκτες θα έπαιρναν τη νίκη κόντρα στην Γουέστ Χαμ. Τους τόνισε πως θα πρέπει να ακολουθήσουν πιστά το πλάνο. Κάτι που έκαναν και ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε της Γουέστ Χαμ, με γκολ των Φορτούνη, Ρόντινεϊ, η οποία πέρσι κατέκτησε το Conference League.

Μάλιστα ούτε όταν ο Ντέιβ Μόγιες έριξε στην μάχη τους Πακετά, Μπόουεν, που είναι εκ των κορυφαίων παικτών, δεν άλλαξε κάτι. Ο Ολυμπιακός έκανε το παιχνίδι του και πήρε τη νίκη.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ πανηγύρισε όπως και οι παίκτες αυτή τη μεγάλη νίκη. Γιατί είναι κι ένα από τα πολύ καλά δείγματα της δουλειάς που κάνει. Φτιάχνει μια νέα ομάδα και χρειάζεται υπομονή. Και για τον ίδιο ήταν μια εμφάνιση, από αυτές που τον ενισχύουν ακόμα περισσότερο. Αφήνοντας πίσω εκείνη την βραδιά με την Μπάτσκα Τόπολα, όπου όλα πήγαν λάθος στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Ισπανός προπονητής συνεχάρη τους συνεργάτες του και πάνω από όλα τους παίκτες. Στους οποίους τόνισε πως άξιζαν να πάρουν αυτή τη νίκη και με περισσότερα γκολ. Τους επεσήμανε πως είναι η δική τους δικαίωση για ην δουλειά που κάνουν, αλλά ακόμα είναι στην αρχή.

Φρόντισε να ρίξει τους τόνους στην συνέχεια λέγοντας πως θα πρέπει να το χαρούν, αλλά από την επόμενη το μυαλό θα πρέπει να καθαρίσει και να συνεχίσουν την δουλειά.

Το τελευταίο έχει να κάνει με το γεγονός πως την Δευτέρα ο Ολυμπιακός έχει να δώσει δύσκολο παιχνίδι πρωταθλήματος, στο Ηράκλειο, κόντρα στον ΟΦΗ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News