ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Βλέπει τον αντι-Ρονάλντο στο πρόσωπο του Αζάρ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα συνεχίσει στην Γιουβέντους, με τους «μπιανκονέρι να ετοιμάζουν επίσημη πρόταση στη Ρεάλ Μαδρίτης για τον Εντέν Αζάρ έτσι ώστε να καλύψουν το κενό του Πορτογάλου.

Απίστευτα πράγματα γίνονται στις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι έτοιμη να αποκτήσει τον Κιλιάν Εμπαπέ για 180 εκατ. ευρώ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο που φεύγει από τη Γιουβέντους, φαίνεται πως δεν τα βρήκε με την Μάντσεστερ Σίτι και θα επιστρέψει έπειτα από 12 χρόνια στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ένα νέο δημοσίευμα αυτή τη φορά από την «Marca», έρχεται να βάλει νέο ενδιαφέρον στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και να κάνει ακόμα μεγαλύτερο το μεταφραφικό ντόμινο. Σύμφωνα με την ισπανική ιστοσελίδα, η Γιουβέντους είναι έτοιμη να καταθέσει επίσημη πρόταση στη «βασίλισσα» για την απόκτηση του Εντέν Αζάρ.

Οι «μπιανκονέρι» προσπαθούν να καλύψουν το κενό που θα αφήσει ο Πορτογάλος σούπερ σταρ και ποντάρουν στο γεγονός πως ο Βέλγος δεν διανύει και τις καλύτερες μέρες του στη Μαδρίτη, ευελπιστώντας πως θα πειστεί να πει το «ναι» και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του.

Οι μέρες περνούν, το μεταγραφικό «deadline» πλησιάζει και αναμένεται να είναι συναρπαστικό.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News