ΑΕΚ: Προσωρινό μπλόκο για Τσούμπερ

Ο Φίλιπ Κόστιτς θέλει να αποχωρήσει από την Άιντραχτ και αυτό ενδέχεται να επηρεάσει την μετακίνηση του Στίβεν Τσούμπερ στην ΑΕΚ

Μια απρόσμενη εξέλιξη στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης βάζει προσωρινό μπλόκο στην μετακίνηση του Στίβεν Τσούμπερ στην ΑΕΚ.

Η Ένωση περίμενε σήμερα την απάντηση της γερμανικής ομάδας στην πρόταση που αφορά δανεισμό με οψιόν αγοράς, μια απάντηση που δεν ήρθε καθώς στις τάξεις της Άιντραχτ έσκασε η «βόμβα» που ακούει στο όνομα Φίλιπ Κόστιτς.

Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής, άμεσος ανταγωνιστής του Στίβεν Τσούμπερ στον γερμανικό σύλλογο, καθώς είναι πάνω από τον Ελβετό στο ροτέισον, αρνήθηκε να προπονηθεί και ζήτηθε να αποχωρήσει με προορισμό την ιταλική Λάτσιο, η οποία ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει.

Ωστόσο πληροφορίες από την Γερμανία λένε πως η πρόταση που έχει κάνει η ιταλική ομάδα απέχει πάρα πολύ από τις απαιτήσεις της Άιντραχτ, έχει απορριφθεί και αυτός είναι ο λόγος που ο ποδοσφαιριστής… τραβάει το σχοινί.

Το θέμα του Κόστιτς αφορά και την ΑΕΚ καθώς δεν έχει ξεκαθαριστεί αν μετά την αποχώρηση του Σέρβου η Άιντραχτ θα χρησιμοποιήσει τον Τσούμπερ ως βασικό ή θα κινηθεί για να αποκτήσει άλλον ποδοσφαιριστή.

Στο στρατόπεδο της Ένωσης υπάρχει αισιοδοξία ότι θα ολοκληρωθεί κανονικά η μεταγραφή αλλά παραμένουν σε ετοιμότητα για τυχόν «ναυάγιο» και να προχωρήσει σε εναλλακτικές επιλογές.

Δεν ανησυχεί η ΑΕΚ

Πηγές από το περιβάλλον της ΑΕΚ ανέφεραν πως η υπόθεση του Φίλιπ Κόστιτς είναι άσχετη με την υπόθεση του Στίβεν Τσούμπερ, ο οποίος βρίσκεται σε καθεστώς παραχώρησης από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Από το περιβάλλον της Ένωσης υπάρχει η πεποίθηση ότι η Άιντραχτ θα κινηθεί για την απόκτηση αντικαστάτη του Κόστιτς και δεν θα «ενεργοποιηθεί» στο ροτέισον ο Ελβετός.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News