Χρυσή Μπάλα: Ο Μέσι εκνευρίστηκε με Ισπανό ρεπόρτερ - «Είπες ψέματα ξανά»
Αφού κέρδισε την όγδοη Χρυσή Μπάλα, Ισπανός ρεπόρτερ είπε πως ο Λιονέλ Μέσι μίλησε στο γκαλά με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα, με τον Αργεντίνο να επιτίθεται στον ρεπόρτερ.
Μετά την κατάκτηση της όγδοης χρυσής του μπάλας, το βράδυ της Δευτέρας (30/10), ο Ισπανός ρεπόρτερ, Ζεράρ Ρομέρο, ο οποίος ειδικεύεται στο ρεπορταζ της Μπαρτσελόνα, ανέφερε πως ο Λιονέλ Μέσι μίλησε με τον πρόεδρο των Καταλανών, Τζουάν Λαπόρτα για την αποχαιρετιστήρια τελετή του Αργεντίνου.
«Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα ευχαρίστησε τον Λέο για τα λόγια του κατά τη διάρκεια της ομιλίας και συναντήθηκαν για να βρουν την καλύτερη δυνατή ημερομηνία για την αποχαιρετιστήρια τελετή του Pulga στη Βαρκελώνη», ανέφερε το σχετικό δημοσίευμα. Κάτι που ο Μέσι διέψευσε κατηγορηματικά αυτά τα λόγια, δημοσιεύοντας ένα story του Instagram, συνοδευόμενο από ένα emoji με πρόσωπο και μακριά μύτη: «Λες ψέματα, γι’ ακόμη μία φορά».
❗️Joan Laporta and Leo Messi spoke at the end of the Ballon d’Or gala. The president thanked Leo for his words during the speech and they met to find the best possible date for the tribute.
Via: @JijantesFC
— Barça Buzz (@Barca_Buzz) October 31, 2023
Η αλήθεια είναι βέβαια, πως Μέσι και Λαπόρτα κάθισαν αρκετά μακριά ο ένας από τον άλλον και δεν αντάλλαξαν κουβέντα σε όλη την διάρκεια της τελετής. Εν τέλει, ο «Pulga», κατακτώντας την όγδοη χρυσή του μπάλα, απέδειξε για άλλη μια φορά, πως σε ένα άθλημα που μένουν στην κορυφή μόνο όσοι έχουν μακροβιότητα, ο 36χρονος σούπερ σταρ όχι μόνο είναι στην κορυφή, αλλά είναι η ίδια η κορυφή.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
