Ολυμπιακός: Οι «ερυθρόλευκοι» κατέθεσαν ένσταση για την τελευταία φάση του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
Ένσταση για την τελευταία φάση του ματς κατέθεσε ο Ολυμπιακός, μετά την ήττα με 56-55 από τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής για την Α1 Γυναικών.
Τρίτο ημίχρονο φαίνεται πως θα έχει το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών, στο οποίο ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 56-55 του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» κατέθεσαν ένσταση για κακή εφαρμογή του κανονισμού παιδιάς, ζητώντας φάουλ της Τζόουνς στη Μόρισον, μετά το άστοχο σουτ της Γουίλιαμς.
Να σημειώσουμε πως οι διαιτητές δεν υπέδειξαν κάποια παράβαση στην συγκεκριμένη φάση, θεωρώντας πως είχε λήξει το 24άρι χρονόμετρο και έτσι έδωσαν την μπάλα στον Παναθηναϊκό από τη baseline για τα τελευταία 2″ του αγώνα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Βικτώρια Δέλλα: Η συγκινητική ανάρτηση με τον πατέρα της στην αποφοίτησή της και η αναφορά στη μητέρα της
- Ολυμπιακός: Πότε θα γίνει η νέα και κρίσιμη συνάντηση με τον Κώστα Παπανικολάου
- Αντετοκούνμπο: Ανακοινώθηκε από τους Μαϊάμι Χιτ ο «Greak Freak»
- Ολυμπιακός: Έτοιμος για Ολλανδία ο Ζότα Σίλβα
- Άρης: Ανακοίνωσε την επένδυση για το μέλλον με τον Ματάρ Τιάμ
