ΒΟΛΕΪ: Η ΑΕΚ ανανέωσε με Ράμος και Καμαρινόπουλο

Τόσο ο Έντουαρντ Ράμος, όσο και ο Έκτορας Καμαρινόπουλος βρίσκονται από πέρσι στην ομάδα, με τον Νοτιοαμερικανό να έχει φτάσει τα έξι χρόνια στην Ελλάδα και τον 16άχρονο διεθνή μας να ενισχύει και τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Δύο ανανεώσεις σε συνεργασίες για την ομάδα βόλεϊ ανδρών ανακοίνωσε η ΑΕΚ. Θα έχει και την επόμενη χρονιά στο δυναμικό της τον Βενεζουελάνο Έντουαρντ Ράμος και τον Έλληνα νεαρό διεθνή Έκτορα Καμαρινόπουλο.

Ο 23χρονος διαγώνιος από τη Λατινική Αμερική αγωνιζόταν για χρόνια στη χώρα του, ωστόσο λόγω του εμφυλίου αναγκάστηκε να φύγει. Από το 2015 έως το 2018 φόρεσε τη φανέλα του Εθνικού Πειραιώς, αγωνιζόμενος στη Volleyleague. Την επόμενη διετία αγωνίστηκε στον Μίλωνα και την κορυφαία κατηγορία της ελληνικής πετοσφαίρισης, ενώ από πέρσι ανήκει στο δυναμικό της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Έκτορα. Ο 16χρονος Καμαρινόπουλος είναι διεθνής κεντρικός, ύψους 2,03 μ. και θα ενισχύσει παράλληλα και τα τμήματα υποδομής. Εντάχθηκε την περσινή σεζόν στο ρόστερ του «δικεφάλου» κι έχει αγωνιστεί στην εθνική παίδων.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News