Νίκος Παππάς: Aποβλήθηκε σε ερασιτεχνικό αγώνα - Eκτός εαυτού, έριξε την μπάλα στο κεφάλι διαιτητή!

Eurokinissi
Ο Νίκος Παππάς αποβλήθηκε σε αγώνα του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος basketaki γιατί διαφώνησε με την απόφαση ενός διαιτητή και του πέταξε την μπάλα στο κεφάλι.
Εκτός εαυτού βγήκε ο Νίκος Παππάς με την διαιτητή σε ερασιτεχνικό αγώνα που συμμετείχε το Σάββατο (4/11) με την ομάδα του Τριποντιακός στην αναμέτρηση με την Black Mamba. Ο παλιός άσσος του Παναθηναϊκού ζήτησε φάουλ ενώ κατέβαζε την μπάλα και αντί αυτού χρεώθηκε με βήματα. Αυτή η απόφαση εξαγριώσε τον Παππά, που είχε ήδη παράπονα απο την διαιτησία και αντέδρασε πετώντας την μπάλα στο κεφάλι του διαίτητη και αποβλήθηκε.
Η ομάδα του ηττήθηκε με 94-78, με τον άλλοτε διεθνή γκαρντ να έχει σε 36 λεπτά συμμετοχής 41 πόντους (15/20 βολές, 4/10 δίποντα, 5/20 τρίποντα), 14 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα, 1 τάπα και 3 λάθη.
TAGS
# Μπάσκετ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Εθνική Ελλάδας: Ο Γιοβάνοβιτς είπε την πιο σωστή κουβέντα
- Παναθηναϊκός Aktor: Χωρίς Χουάντσο στην «διαβολοβδομάδα»
- Ελλάδα - Ολλανδία: Ιταλική σφυρίχτρα στην Τούμπα - Η προϊστορία με ελληνική ομάδα
- ΠΑΟΚ: Όταν ο Μοτιεγιούνας έκανε ό,τι ήθελε στην Κίνα με 35 πόντους και 28 ριμπάουντ!
- Παναθηναϊκός: Ο μάνατζερ του Γιάγκουσιτς αποκάλυψε το πλάνο των «πρασίνων»
