ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 2-3 σετ: «Βάφτηκε» πράσινο το ντέρμπι στην Πυλαία

Ο Παναθηναϊκός μετά από ένα τρομερό ντέρμπι, νίκησε τον ΠΑΟΚ με 3-2 σετ για την 2η αγωνιστική της Volley League. Eξαιρετικός ο Ερνάντες, που έκανε μεγάλο ματς.

Δύσκολη ήταν η νίκη του Παναθηναϊκού εναντίον του ΠΑΟΚ με 3-2 σετ, στην Πυλαία για την 2η αγωνιστική της Volley League, σπάζοντας ωστόσο ένα αρνητικό σερί.

Το πρώτο διασκεδαστικό σετ άνηκε στον Παναθηναϊκό, καθώς από την αρχή που πήρε το προβάδισμα, ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να περάσει μπροστά στο σκορ και οι φιλοξενούμενοι όποτε το ματς πήγαινε στον πόντο, έβγαζε αντίδραση και πήγαινε την διαφορά στους δύο, στους τρείς ή στους τέσσερις, με το «τριφύλλι» να παίρνει το σετ με 25-22.

Το δεύτερο σετ ήταν πιο ισορροπημένο, με την διαφορά να μην ξεφεύγει, αλλά με τους γηπεδούχους να είναι σχεδόν σε όλη την διάρκεια μπροστά. Η διαφορά πήγε μια φορά στους τέσσερις, ωστόσο πιο πολύ ήταν ή στον ένα ή στους δύο πόντους η διαφορά, με τον ΠΑΟΚ να παίρνει το σετ με 25-23.

Το τρίτο σερί ήταν εύκολη δουλειά για τον Παναθηναϊκό, καθώς μετά το αρχικό 6-6, η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου πέρασε μπροστά στο σκορ (με την διαφορά να φτάνει κάποια στιγμή και στους οχτώ πόντους, 14-22) και δεν κοίταξε ποτέ πίσω, νικώντας εύκολα το σετ με 25-16.

Το τέταρτο σετ ήταν πραγματικά απίστευτο, αφού και οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο, ο «Δικέφαλος του Βορρά» στο τέλος πήρε το σετ με 29-27.

Το πέμπτο και τελευταίο σετ ήρθε εύκολα για τον Παναθηναϊκό, δημιουργώντας μία διαφορά των πέντε πόντων και έτσι πήρε εύκολα το Τάι Μπρέικ με 15-10 και την νίκη με 3-2, έπειτα από τέσσερις αγώνες δίχως νίκη κόντρα στην ομάδα του Γιόσκο Μιλενκόσκι.

Με αυτή τη νίκη ο Παναθηναϊκός ανεβαίνει στην πρώτη θέση με έξι βαθμούς, μαζί με τον Ολυμπιακό, ενώ ο ΠΑΟΚ μένει στην τελευταία θέση με μηδέν. Επόμενος αγώνας για τους Αθηναίους είναι εναντίον του Πηγάσου Πολίχνης και της ομάδας από την Θεσσαλονίκη με τον Μίλωνα στην Νέα Σμύρνη.

 

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News