ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μεταγραφικός «πυρετός» στο Τορίνο

Οι Ιταλοί στέλνουν στη Γιουβέντους τον Κιν, ενώ ψηλά στη λίστα των «μπιανκονέρι» είναι και οι Ικάρντι, Ρασπαντόρι και Τσουαμέλι.

Όπως αναφέρει η Tuttosport:

«Αντικαταστάτης του Κριστιάνο Ρονάλντο δεν υπάρχει, αλλά η Γιουβέντους έχει ήδη περάσει στην αντεπίθεση. Ένας επιθετικός αναμένεται, πιθανότατα μέσα σε 24-48 ώρες, και θα είναι ο Μόις Κιν της Έβερτον. Ο πρώην παίκτης της Γιουβέντους, ωστόσο, μπορεί να μην είναι η μόνη ενίσχυση από τώρα έως την Τρίτη. Θα εξαρτηθεί από τυχόν ευκαιρίες της τελευταίας στιγμής για την επίθεση (τα ραντάρ σε Ικάρντι, Ρασπαντόρι και Σκαμάκα) και στη μεσαία γραμμή, η οποία εξακολουθεί να αποτελεί προτεραιότητα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Εν τω μεταξύ, ο Κιν βρίσκεται ένα βήμα μακριά. Μετά τη συνάντηση της Πέμπτης στην Κοντινάσα με τον Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος έφτασε λίγο μετά την αποχώρηση του Ζόρζε Μέντες, του μάνατζερ του Κριστιάνο, οι εξελίξεις… τρέχουν. Ο Ιταλο-Ολλανδός ατζέντης ορίζει τις διαπραγματεύσεις με την Έβερτον, που βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, τόσο πολύ ώστε ο Ιταλός σέντερ φορ να είναι πιθανό ακόμα και  να φτάσει στο Τορίνο σήμερα ή και αύριο. Η συμφωνία θα περιλαμβάνει δανεισμό του παίκτη με ρήτρα υποχρεωτικής αγοράς.  Όλα βέβαια είναι ρευστά στο μεταγραφικό παζάρι, όπως συνέβη και με τον CR7, αλλά ένα είναι σίγουρο: ο προπονητής της Γιουβέντους θέλει έναν άλλο κεντρικό χαφ για να αυξήσει τη σταθερότητα και την ισορροπία. Ο Άξελ Βίτσελ (Μπορούσια Ντόρτμουντ) είναι σε εγρήγορση και ο Κορεντίν Τολισό (Μπάγερν Μονάχου) παραμένει στο παρασκήνιο. Αλλά, η Γιουβέντους έχει εξοικονομήσει πάνω από 50 ε. από τον μισθό του Κριστιάνο Ρονάλντο. Στο προσκήνιο επιστρέφει και το όνομα του 21χρονου αμυντικού χαφ της Μονακό, Αουρέλιε Τσουαμέλι». 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News