Champions League: Άλλη μία Τρίτη με μεγάλα ματς στους ομίλους-«φωτιά»! - Αναλυτικά το πρόγραμμα

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της Τρίτης (07/11/23), για την 4η αγωνιστική του Champions League. Μεγάλα ματς αναμένονται σε 5ο και 6ο όμιλο.

Το αγαπημένο ματς τριήμερο Ευρωπαϊκών αναμετρήσεων επιστρέφει, αρχή γενομένης το βράδυ της Τρίτης με το Champions League να μπαίνει….δυνατά.

Στην 4η στροφή, με τον 5ο και 6ο όμιλο αναμένονται δυνατές μάχες. Οι ίδιες ομάδες που αναμετρήθηκαν την προηγούμενη αγωνιστική, απλά θα αλλάξουν έδρες.

Ο 6ος όμιλος εξ αρχής φαινόταν πως θα ήταν ένας με πολλούς καλούς αγώνες, όπως μας απέδειξε και πριν δύο εβδομάδες, όταν η Μίλαν έχασε με 3-0 στο Παρίσι από την Παρί και η Ντόρτμουντ πήρε πολύτιμο διπλό στην Αγγλία εναντίον της Νιούκαστλ με 1-0.

Όμιλος-«φωτιά» φυσικά είναι και ο 5ος, καθώς η πρώτη Φέγενουρντ φιλοξενείται στην Ρώμη από την Λάτσιο, ενώ η δεύτερη Ατλέτικο Μαδρίτης του Ντιέγκο Σιμεόνε υποδέχεται στην Μαδρίτη την Σέλτικ του πρώην παίκτη του Άρη, Λουίς Πάλμα.

Πιο ξεκάθαρα είναι τα πράγματα σε 7ο και 8ο όμιλο. Συγκεκριμένα στον 7ο όμιλο στο Μάντσεστερ η Σίτι θα υποδεχτεί την Γιούνγκ Μπόις και ο Ερυθρός Αστέρας του πρώην «ερυθρόλευκου», Ιν Μπεόμ Χουάνγκ υποδέχεται στο Βελιγράδι την Λειψία. Στον 8ο η Σαχτάρ θα υποδεχτεί την Μπαρτσελόνα και η Πόρτο την Αντβέρπ.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της Τρίτης (7/11) και οι βαθμολογίες των τεσσάρων ομίλων:

5ος Όμιλος:

Λάτσιο-Φέγενορντ (22:00)
Ατλέτικο Μαδρίτης-Σέλτικ (22:00)

6ος Όμιλος:

Μπορούσια Ντόρτμουντ-Νιούκαστλ (19:45)
Μίλαν-Παρί Σεν Ζερμέν (22:00)

7ος Όμιλος:

Μάντσεστερ Σίτι-Γιουνγκ Μπόις (22:00)
Ερυθρός Αστέρας-Λειψία (22:00)

8ος Όμιλος:

Σαχτάρ Ντόνετσκ-Μπαρτσελόνα (19:15)
Πόρτο-Αντβέρπ (22:00)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News